Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 111 (8028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În centrul Rădăuților

Un individ a luat oamenii de pe stradă la pumni, la întâmplare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a creat momente de panică în centrul municipiului Rădăuți, luând mai mulți trecători de pe stradă la pumni. Doi ofițeri de poliție au intervenit și l-au imobilizat pe individ, ulterior stabilindu-se că a lovit patru persoane, care doar au avut ghinionul de a se afla în fața lui. 

Pe 10 mai, în jurul orei 10.00, doi ofițeri de la Biroul de Ordine Publică Rădăuți care se aflau în centrul orașului, pe strada Piața Unirii, au intervenit pentru a opri un individ care se manifesta foarte agresiv, adresând injurii și cuvinte jignitoare și lovind mai mulți trecători.

Cei doi ofițeri de poliție au intervenit și l-au imobilizat pe agresor, după care au sesizat patrula de serviciu de la acea oră. Pentru că era agitat și agresiv, individul a fost dus la Spitalul Municipal Rădăuți - Secția Psihiatrie, unde a rămas internat

În urma vizionării imaginilor video și a audierii unor martori s-a stabilit că Severus Afin Băcilă, în vârstă de 29 de ani, a tulburat liniștea și ordinea publică prin lovirea fără motiv a cel puțin patru persoane care se deplasau pe trotuar. Individul a produs indignarea a zeci de oameni care se aflau în spațiul public și a afectat buna funcționare a societăților comerciale din zonă.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii i-au identificat pe doi dintre cei loviți de agresor. Poliția municipiului Rădăuți continuă cercetările şi așteaptă să fie sesizată și de celelalte două victime.

Polițiștii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, agresorul fiind pus sub acuzare pentru două infracțiuni de ”lovire sau alte violențe” și tulburarea ordinii și liniștii publice.

După completarea probatoriului și după o zi de internare în spital, tânărul a fost preluat de polițiști și dus în arestul poliției județene, reținut în baza ordonanței pentru 24 de ore.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

 


În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ a luat oamenii de pe stradă la pumni, la întâmplare.
 Vizualizări articol: 2609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un individ a luat oamenii de pe stradă la pumni, la întâmplare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei