Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 111 (8028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fără vacanţă de vară!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tradiţional, de vacanţa de vară se bucura toţi europenii, indiferent de domeniul în care îşi desfăşoară activitatea. De la şcolari şi studenţi, până la muncitori în construcţii ori medici, toată lumea aşteaptă vara pentru a se bucura de călătorii, de odihnă, de hobby-uri. Nu fac excepţie nici fotbaliştii, dintotdeauna ei petrecându-şi vara prin locuri exotice, alături de prietene ori de soţii, alături de colegii de echipă, această perioadă dintre sfârşitul unui campionat şi începutul următorului fiind dedicată micilor sau marilor plăceri. Aşa e de când lumea, şi aşa ar fi putut fi şi în acest an. Numai că în 2022 totul pare dat peste cap. Am scris despre nebunia asta în numeroase rânduri chiar în rubrica asta, dar nimeni nu pare să-şi fi dat seama cu adevărat ce nenorocire înseamnă desfăşurarea Campionatului Mondial în Qatar, într-o perioadă (lunile noiembrie-decembrie) în care în Europa competiţiile fotbalistice sunt în punctul culminant, atât la nivel de club, cât şi la echipe reprezentative. Acum vreo 3-4 zile, în sfârşit au sesizat nebunia (care e abia la început) domnii moderatori şi analişti de profil de la Digi Sport, speriaţi cumva că una din grupările de maimuţe cu pretenţii europene din campionatul nostru va avea vacanţă de vară fix între 1 şi 6 iunie! Adică, în loc de 3-4 săptămâni, cât era de obicei, anul ăsta vacanţae de 5 zile! Cum de ce? Fiindcă preliminariile cupelor europene încep pe la jumătatea lunii iunie, derulându-se într-o nebunie, până la stabilirea grupelor. Apoi, campionatele naţionale dau şi ele navală, urmând a se întrerupe totul pe la început de noiembrie, pentru a da timp naţionalelor să se pregătească în vederea startului World Cup din 21 noiembrie. Nu vreau nici să mă gândesc la câţi fotbalişti vor suferi accidentari şi ce găuri vor produce la naţionalele lor, evident din cauza imposibilităţii de a se reface în timp atât de scurt. Iar toate nenorocirile, din cauza şpăgilor de milioane luate de nişte nesimţiţi ca Platini şi Blatter pentru a duce Mondialul în Qatar!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără vacanţă de vară!?.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fără vacanţă de vară!?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei