Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 99 (8016)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Implicare

Tedi aduce un zâmbet copiilor bolnavi, prin lansarea proiectului ”Spitale colorate”

Mai multe secții de pediatrie din cadrul spitalelor își vor schimba înfățișarea în urma programului ”Spitale colorate”, lansat și susținut de Maspex România prin cunoscutul brand Tedi. Spațiile medicale destinate copiilor vor prinde viață cu ajutorul personajelor fantastice, peisaje de poveste desenate în culori vii și calde totodată, care vor decora pereții saloanelor unde copiii au nevoie să se recupereze cât mai rapid. În acest mod se speră că micuții cu probleme de sănătate vor trece mai ușor prin neplăcerile bolilor în spații vesele și pline de culoare.

Primul proiect din cadrul acestui program a fost finalizat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde Secția de Pediatrie a fost adusă la standarde medicale moderne de calitate și colorată pe placul micilor pacienți. Grzegorz Grabowski, reprezentant CEO Maspex România, ne-a vorbit despre acest demers: ”Ne-am gândit cu mult timp în urmă la un astfel de program, însă pandemia a întârziat implementarea lui. Din fericire, în cele din urmă am reușit să-l punem în aplicare prin renovarea secției de pediatrie a Spitalului Municipal Vatra Dornei. Ne-am implicat și vom continua să o facem pentru că unul dintre principiile companiei Maspex Romania îl reprezintă îmbunătățirea calității vieții în cadrul comunităților în care ne dezvoltăm activitatea. Credem în responsabilitatea pe care o avem față de aceste comunități și dorim să contribuim la stabilitatea lor”.

La secția de pediatrie a Spitalului Municipal din Vatra Dornei au fost renovați circa 400 de metri pătrați, astfel încât pereţii, pardoseala şi tavanele să corespundă exigenţelor sistemului medical. Pereții au fost pictați în culori vesele, relaxând atmosfera și făcând-o mai prietenoasă. Au fost achiziționate 4 paturi pediatrice mecanice cu 3 funcții și un pat pediatric electromecanic cu 4 motoare pentru terapie intensivă. Acestora li s-a adăugat achiziționarea de lenjerii de pat, măsuțe, jucării conținând puzzle-uri, planșe și creioane colorate.

”Investiția realizată de către Maspex România prin brandul Tedi pentru spitalul nostru este deosebit de importantă. Erau saloane care nu mai corespundeau în totalitate standardelor medicale moderne, dar prin implicarea lui Tedi am reușit să le aducem la alt nivel. Atât medicii noștri, cât mai ales copiii și însoțitorii sunt bucuroși de noile condiții. În general, mediul în care ești tratat poate contribui și el la succesul terapiei. Tocmai de aceea suntem convinși că micuții noștri pacienți vor fi externați nu doar sănătoși fizic, ci și mai veseli”, a declarat Valentin Stan, manager al Spitalului Municipal Vatra Dornei.

 

Maspex România, un producător de top cu branduri apreciate

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex România este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri sărate, apă minerală naturală.

În prezent, Maspex Romania este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccino şi ciocolată caldă. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare - Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; produse făinoase - pastele Arnos; produse instant - La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri sărate - Rollini d’Oro,Salatini; băuturi energizante – Tiger, apă minerală naturală plată şi carbogazificată – Bucovina, apă minerală naturală natural alcalină – Alcalia; ketchup și conserve de roșii – Vălenii de Munte.

Piaţa de desfacere pentru Maspex România este reprezentată atât de România, cât şi de țările în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Kosovo, Germania, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franța.

Maspex România crede cu tărie în ideea că o companie funcționează cu oameni și mai ales, pentru oameni. Privind în viitor, acționând acum!

Planuri de business, obiective – toate se realizează cu multă muncă, cu implicare și cu respect față de semeni și mediul înconjurător. Este mereu alături de oameni și de comunități, de valorile lor și resurse pe care ni le oferă natura. Pentru o viață trăită în armonie împreună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tedi aduce un zâmbet copiilor bolnavi, prin lansarea proiectului ”Spitale colorate”.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tedi aduce un zâmbet copiilor bolnavi, prin lansarea proiectului ”Spitale colorate”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei