Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 32 (7949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demers

Ministrul Daniel Cadariu vrea să crească numărul de turiști străini din România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, s-a întâlnit, marți, cu reprezentanți ai agenților economici din domeniul turismului. Daniel Cadariu a precizat că în cadrul acestei întâlniri a fost dezbătută o schemă privind atragerea turiștilor străini, prin stimularea agenților economici de a se dezvolta pe piața internațională, noile reglementări privind clasificarea unităților gestionate de către persoanele fizice, planul de acțiuni pentru soluționarea problemelor din domeniul turismului și promovarea brandului „Explorați Grădina Carpaților”.

„Avem un plan de acțiuni stabilit din luna ianuarie pe care îl monitorizăm atent pentru a putea soluționa atât problema resurselor umane din acest domeniu, cât și provocările financiar-fiscale. Prin dialog cu toate ministerele de resort am reușit să găsim soluții la o parte din probleme, cum ar fi impozitul specific sau plata integrală a Măsurii 2, dar conlucrăm inclusiv pentru lansarea a 3 scheme de ajutor de stat pentru garantarea creditelor aferente investițiilor pe care cei din turism să le poată accesa. Trebuie să ne unim forțele, însă, ca imaginea României să fie mai vizibilă pe plan internațional, și aici vorbim atât despre schema de ajutor de stat pentru atragerea turiștilor străini, cât și despre o  promovarea mai bună și permanentă a brandului turistic național”, a precizat Cadariu. El a arătat că îl bucură interesul din partea celor prezenți de a mobiliza toți operatorii economici pentru a utiliza logo-ul și de a dezvolta brandul de țară, în urma solicitării pe care a făcut-o către aceștia. Daniel Cadariu a dat asigurări că inclusiv ministerul pe care îl conduce și instituțiile partenere vor face pașii necesari, inclusiv prin mici demersuri, cum va fi utilizarea logo-ului pe toate documentele instituționale.

Tot în cadrul întâlnirii el a prezentat și proiectele de acte normative și măsurile gestionate în ultima perioadă de acest minister, subliniind faptul că este nevoie de o conlucrare cu operatorii din turism pentru consolidarea brandului turistic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Daniel Cadariu vrea să crească numărul de turiști străini din România.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ministrul Daniel Cadariu vrea să crească numărul de turiști străini din România1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei