Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 147 (7759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Șoldan le transmite liberalilor suceveni să nu mai promită autostrăzi, când nu sunt în stare să repare drumurile județene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a remarcat faptul că echipa liberală de la Suceava este din nou în febra promisiunilor de campanie, iar președintele PNL al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, promite acum centuri ocolitoare, autostrăzi, un aeroport mai mare, spitale noi în municipiul Suceava și multe altele, „de parcă n-ar fi ei la guvernare”. ”Când ești la guvernare faci treabă, nu mai faci promisiuni. E incredibil cum Gheorghe Flutur și PNL-iștii promit reforme cum nu s-au mai văzut pe la noi, când ei nu sunt în stare să peticească măcar câțiva metri pe Podul de la Milișăuți? Conduc județul de ceva vreme, iar de doi ani sunt și la guvernare, și la Suceava n-au putut nici măcar să pună doi piloni la podul de la Milișăuți? Sau să se apuce de lucrările la drumul județean Suceava-Liteni-Dolhasca? Cine îi împiedică? Cum poate să spună președintele CJ că își exprimă speranța că o să înceapă asfaltările? Păi, speranța e ce le-a rămas sucevenilor”, a declarat Gheorghe Șoldan, care a mai adăugat că „oamenii care se chinuie pe drumurile din județ n-au decât să spună că speră la ceva, dar nu tu, Flutur, care trebuie să te ocupi de județ. Dacă nu Flutur, atunci cine să le spună lui Cîțu și lui Drulă că zeci de mii de suceveni nu pot circula nici măcar pe drumurile pe care le avem?”

Deputatul PSD de Suceava se întreabă cine poate să-i mai creadă pe liberali că pot face investiții mari, când aceștia nu fac nici măcar investiții mici.

El consideră că este cât se poate de clar că ambuteiajele de sute de metri care se formează la trecerea podului de la Milișăuți vor rămâne și în această vară o problemă mare pentru zecile de mii de oameni din zonă și nu numai.

„Oare domnul Flutur are de gând să facă ceva pentru urgentarea lucrărilor la podul spre Rădăuți sau pentru drumul național? Este Gheorghe Flutur în legătură cu autoritățile, cu Guvernul, știe dacă există vreun buget alocat pe 2021 pentru redeschiderea podului? Președintele CJ are acum guvernul său, să facă bine să-și sune miniștrii și să le ceară tot ce-a promis pentru suceveni”, a mai declarat Gheorghe Șoldan. El a solicitat echipei liberale de la Suceava să lase deoparte fanteziile electorale și să se apuce și de treabă. „Au vrut la guvernare cu orice preț, împotriva votului românilor din decembrie, acum să-și suflece mânecile și să se ducă și la podul de la Milișăuți, să urgenteze lucrările înainte să treacă vara! Nu au nicio scuză!”, au încheiat Gheorghe Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoldan le transmite liberalilor suceveni să nu mai promită autostrăzi, când nu sunt în stare să repare drumurile județene.
 Vizualizări articol: 1395 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Șoldan le transmite liberalilor suceveni să nu mai promită autostrăzi, când nu sunt în stare să repare drumurile județene1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei