Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 147 (7759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliție

Activistul Tiberius Vatamaniuc, implicat într-un nou scandal: ar fi lovit un tânăr la o petrecere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tiberius Vatamaniuc, de la Sucevița, bărbatul care în ultima perioada se declară un luptător împotriva tăierilor ilegale, s-a ales cu un nou dosar penal, de această dată pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”, fiind acuzat că a lovit un tânăr de 21 de ani, care participa la o petrecere de lângă Cantonul Silvic Voievodeasa.

Joi, 24 iunie, în jurul orei 5.00 dimineață, lucrătorii de la Secția Rurală 3 Marginea au primit o sesizare din care rezulta că un tânăr de 21 de ani a fost agresat la o cabană.

Tânărul de 21 de se deplasase miercuri noapte la o cabană de lângă Cantonul Silvic Voievodeasa, unde participase la o aniversare alături de mai mulți tineri Pe timp de noapte, la un moment dat, tinerii s-au încăierat, iar unul dintre ei a început să dea telefoane.

În jurul orei 3.00, de față cu mai mulți martori, în cabană a intrat Tiberius Vatamaniuc, în vârstă de 41 de ani, care, fără să stea la discuții, l-a lovit cu pumnii și cu genunchii în zona capului pe tânărul de 21 de ani, rezultă din cercetările poliției. Ulterior, tânărul a plecat pe jos spre domiciliul său, iar în drum spre casă a cerut ajutor poliției.  

Deși avea o serie de leziuni, tânărul a refuzat să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți. El a declarat că nu intenționează să-și scoată certificat medico-legal.

Totuși, conform procedurilor, acesta are la dispoziție 90 de zile pentru a se decide dacă depune sau nu plângere penală.

Polițiști au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „loviri sau alte violențe”. 

Acum câteva luni, Tiberius Gheorghe Vatamaniuc, recidivist, care în ultima perioadă de timp este în atenția opiniei publice din postura de activist de mediu, a fost trimis în judecată de procurorii de la Rădăuți, sub acuzația că a condus o mașină pe raza comunei Vicovu de Jos având permisul de conducere anulat, că a avariat un gard și a plecat de la fața locului. El este judecat pentru „conducere fără permis”, dar și pentru „instigare la participație improprie la fals intelectual”, după ce ar fi convins mai mulți prieteni să dea declarații care să îl ajute să scape de răspundere penală.

Cinci inculpați din Rădăuți și Sucevița sunt trimiși în judecată în acest dosar care îl are în prim-plan pe Tiberius Gheorghe Vatamaniuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activistul Tiberius Vatamaniuc, implicat într-un nou scandal: ar fi lovit un tânăr la o petrecere.
 Vizualizări articol: 2309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activistul Tiberius Vatamaniuc, implicat într-un nou scandal: ar fi lovit un tânăr la o petrecere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei