Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 147 (7759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Marfă abandonată

Două transporturi de țigări de contrabandă, stopate de polițiștii de frontieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două transporturi de țigări de contrabandă au fost oprite de polițiștii de frontieră din județul Suceava în mai puțin de 90 de minute. Primul caz s-a înregistrat joi după-amiază, în jurul orei 16.00, când polițiștii de frontieră de la Sectorul Vicovu de Sus au observat, la aproximativ un kilometru de linia de frontieră spre interior, pe direcţia localităţii Vicovu de Sus, mai multe persoane care transportau colete voluminoase și se deplasau dinspre frontiera de stat către interiorul ţării. Imediat ce au observat uniformele polițiștilor de frontieră, cărăușii au abandonat marfa și au fugit în Ucraina. La faţa locului au fost descoperite patru colete cu ţigări care au fost transportate la sediul STPF Suceava, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.835 de pachete cu țigări. Marfa, în valoare de 79.969 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Al doilea caz s-a înregistrat în zona Straja, unde polițiștii de frontieră de la Sectorul Brodina au observat, la aproximativ 400 de metri de linia de frontieră spre interior, două persoane care transportau colete voluminoase. Polițiștii de frontieră i-au somat pe cei doi și au tras și două focuri de avertisment în aer, dar cărăușii au abandonat coletele și au fugit spre Straja. Au fost găsite abandonate opt colete cu țigări care au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.820 de pachete, în valoare de 44.694 de lei. Și această marfă va fi confiscată, iar polițiști de frontieră încearcă să afle, în ambele cazuri, și cine erau persoanele care transportau țigările de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două transporturi de țigări de contrabandă, stopate de polițiștii de frontieră.
 Vizualizări articol: 1270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două transporturi de țigări de contrabandă, stopate de polițiștii de frontieră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei