Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 iun 2021 - Anul XXVI, nr. 134 (7746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenție

40 de copii cu vârste între 12 și 15 ani s-au vaccinat anti-Covid în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat, miercuri, că din data de 1 iunie a.c. până acum în municipiul Suceava s-au vaccinat împotriva Covid-19 un număr de 40 de copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Datele furnizate de Harșovschi arată că, față de săptămâna precedentă, în perioada 31 mai – 6 iunie, a crescut numărul persoanelor vaccinate în cele patru centre comunitare din municipiul reședință de județ: 3.525 de persoane vaccinate, față de 2.329 de persoane, în săptămâna anterioară. Cei mai mulți oameni, 1.328, s-au vaccinat la centrul drive-through din parcarea Shopping City, care folosește vaccin Pfizer. Urmează centrul de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, cu 846 de persoane vaccinate, dintre care 149 la punctul de lucru de la Universitatea „Ștefan cel Mare”. Cele mai multe persoane, 727, s-au vaccinat cu Pfizer; cu AstraZeneca s-au vaccinat aici 79 de persoane și cu Johnson&Johnson – 40 de persoane. La centrul de la Școala Gimnazială „Miron Costin” s-au vaccinat 684 de persoane, toate cu Pfizer, iar la Iulius Mall – 667 de persoane, dintre care 339 cu Moderna și 209 cu Johnson&Johnson. La centrul de la Iulius Mall este acum disponibil și serul Pfizer.

Potrivit viceprimarului, în cele patru centre comunitare din municipiul Suceava au fost administrate până acum 32.950 de doze de vaccin anticovid. Marți, 8 iunie, în municipiul Suceava mai erau 19 cazuri active de Covid-19 și o incidență de 0,15 la mia de locuitori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 40 de copii cu vârste între 12 și 15 ani s-au vaccinat anti-Covid în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
40 de copii cu vârste între 12 și 15 ani s-au vaccinat anti-Covid în municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei