Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 120 (7732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

3 moduri în care șampania este sănătoasă

Știați că șampania este de fapt bună pentru pielea și sănătatea dvs.? Așa este - nu este nevoie să opriți fluxul de bule după Revelion. De parcă am avea nevoie de o scuză pentru a continua să bem șampanie.

 

De mulți ani, consumul de șampanie a fost perceput ca un lux. Indiferent dacă îl beți direct sau sub formă de cocktail, descoperiți numeroasele beneficii ale acestui vin cu bule.

Bună pentru inimă

Dacă mai aveți nevoie de un alt avantaj, un studiu al Universității din Reading prin Town and Country raportează că „două pahare de șampanie pe zi ar putea fi bune pentru inima și circulația dvs. și ar putea reduce riscurile de a suferi de boli cardiovasculare și accident vascular cerebral”. Șampania nu numai că este bună pentru fața dvs., ci este și o alegere sănătoasă pentru inimă.

 

Vinul roșu este benefic pentru inimă. Șampania este fabricată din struguri roșii și este sănătoasă în măsuri egale. Un studiu sugerează că vinul conține niveluri ridicate de polifenoli găsiți mai mult în strugurii roșii decât în ​​cei albi. Se știe că acestea scad tensiunea arterială și, de asemenea, împiedică utilizatorii să dezvolte probleme cardiace. Consumul unui pahar de șampanie din când în când poate fi benefic pentru vasele de sânge, reducând astfel riscurile de accident vascular cerebral și alte boli de inimă.

Veți simți rapid efectul șampaniei

De obicei, șampania durează mai puțin timp pentru a intra în sistemul dvs. Deși acest lucru nu pare a fi un lucru bun, îl face să fie un cocktail perfect. Se difuzează rapid, deoarece vă ridică starea de spirit aproape instantaneu. Universitatea din Oxford a efectuat un studiu care a dezvăluit că nivelurile de alcool la persoanele obișnuite să bea șampanie au crescut cu 20 de minute înainte de cei care beau vin. Prin urmare, sa descoperit că șampania intră mai repede în fluxurile de sânge ale oamenilor din cauza bulelor, ducând alcoolul din stomac în intestine. Cu toate acestea, efectul nu durează mai mult de 45 de minute, comparativ cu câteva ore pentru cineva care bea vin.

Îmbunătățește tonusul pielii

Ați observat că șoferii de Formula 1 de succes au pielea suplă? Acest lucru poate fi dovedit științific. A avea șampanie aruncată în față la câteva minute după o cursă este costisitor, dar este totuși un detoxifiant eficient. Șampania are antioxidanți și acizi tartarici care vă ajută să vă uniformizați tonul pielii. Dacă aveți pielea grasă, atunci șampania vă ajută să eliminați erupțiile cu proprietățile sale antibacteriene.

Potrivit dermatologului din New York, Marina Peredo, MD, „Șampania detoxifică pielea cu antioxidanți, iar iluminarea acidului tartric ajută la uniformizarea tonului pielii. Pentru cei cu pielea grasă, proprietățile sale antibacteriene ajută la lăsarea în urmă a erupțiilor de anul trecut."

 

Iată cum să vă bucurați de beneficiile unui pahar de șampanie pentru piele: continuați rutina de spălare a feței de noapte cu produsul preferat. Apoi tamponați o dischetă de bumbac înmuiată în șampanie peste față și gât, evitând contactul cu ochii. Pentru cei cu piele sensibilă, este recomandat să testați metoda pe o porțiune mică de piele nevizibilă în prealabil.

Modul potrivit de a savura șampania: nu o păstrați în frigider

De obicei, oamenii își pun sticlele de șampanieîntr-un frigider. Cu toate acestea, cel mai bun loc pentru depozitarea șampaniei este într-un loc răcoros și uscat. În cazul în care nu aveți o cramă, puteți așeza sticla la baza dulapului sau a dulapului de uz casnic, deoarece aceasta servește ca o alternativă excelentă. Nu este o idee bună să vă răciți șampania prea mult timp în frigider. Nu va fi prea plăcut să o beți dacă este prea rece. Așezați-o într-o găleată de gheață cu aproximativ 30 de minute înainte de a o servi oaspeților.

 

Vă place șampania? Nu vă abțineți. Are multe beneficii pentru sănătate; este bună pentru inima și pentru tonul pielii dvs. Nu uitați să vă păstrați șampania într-un loc răcoros și uscat și nu o lăsați să se răcească prea mult timp înainte de a o bea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3 moduri în care șampania este sănătoasă.
 Vizualizări articol: 851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 moduri în care șampania este sănătoasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei