Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 117 (7729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

”Podul de dulciuri”

”Dulcinella” le face zile dulci rădăuțenilor, prin deschiderea primului Atelier de Cofetărie Artizanală în orașul lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Dulcinella”, cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, a făcut un nou pas spre dezvoltare prin deschiderea la Rădăuți a unui magazin de desfacere. Joi, începând cu ora 12.00, a avut loc deschiderea oficială la Rădăuți a primului magazin purtând semnătura brandului ”Dulcinella”. Acest nou Atelier de Cofetărie Artizanală le va oferi locuitorilor orașului produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie tradiționale moldovenești, dar și inovatoare, în mare parte rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Iubitorii de dulciuri și curioșii de a gusta altceva decât dulciurile existente deja pe piață s-au adunat în număr mare înainte de ora 12.00 în fața noii cofetării organizate în spațiul fostului Magazin General din centrul orașului Rădăuți. Gazdă le-a fost îndrăgitul cântăreț Ion Paladi, ambasadorul brandului Dulcinella în România, alături de ceilalți acționari ai elegantelor Ateliere de Cofetărie Artizanală. Cel care a vorbit în debutul ceremoniei de deschidere a fost Ion Paladi, care a spus: ”Bună ziua și Hristos a înviat! Vă mulțumim că ați venit la deschiderea cofetăriei Dulcinella, cea cu numărul 47, aici la Rădăuți, pentru rădăuțenii noștri dragi, care știm că iubesc nu doar muzica populară, dar iubesc și dulcele. Noi o să încercăm să vă facem orașul un pic mai dulce prin produsele noastre aduse din Basarabia, cu rețete de acolo, de la Chișinău. Eu reprezint imaginea acestui brand și pentru mine este o mare bucurie și o mare onoare, pentru că el reprezintă cel mai mare brand din Republica Moldova, cu un număr de 30 de cofetării și peste 300 de angajați în Republica Moldova. Dorim să ridicăm o frumoasă rețea și aici, în România, pentru a-i îndulci pe frații noștri de peste Prut.”

Alături de el a fost prezent și i-a salutat pe rădăuțeni și fondatorul și acționarul brandului Dulcinella, Nicolae Pojoga, care a spus: ”Suntem bucuroși și vrem prin tot ce face Dulcinella să aducem bucurie în orice clipă și în orice zi, iar prin produsele noastre să vă facem ziua un pic mai dulce și să ne bucurăm unii de alții. Față de cum au trăit înaintașii noștri, putem spune că trăim niște vremuri de aur și să mulțumim Domnului pentru asta. Să fim mai buni, să fim mai dulci, și asta este misiunea Dulcinellei. Într-o clipă de proastă dispoziție veniți la Dulcinella, luați o prăjitură și îndulciți clipa aceea și viața. Mulțumim întregii echipe care în ultimele două luni a reușit deschiderea a 11 noi cofetării și care a depus o muncă uriașă în această perioadă și pe care o aplaudăm. Vă mulțumim și Doamne Ajută!”

Împreună cu invitatul lor, părintele Andrei, acționarii au tăiat panglica noului atelier de bunătățuri, în aplauzele celor nerăbdători de a gusta din oferta „Dulcinella”.

Prețurile în noul Atelier de Cofetărie Artizanală de la Rădăuți beneficiază de reduceri de 30% în ziua de deschidere și astăzi, 21 mai, la toate produsele purtând semnătura ”Dulcinella”. În curând sunt așteptate alte deschideri, precum cea a unui atelier de cofetărie purtând aceeași marcă la Dorohoi, urmând deschiderea în cursul verii a cinci astfel de cofetării la București.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Dulcinella” le face zile dulci rădăuțenilor, prin deschiderea primului Atelier de Cofetărie Artizanală în orașul lor.
 Vizualizări articol: 1406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
”Dulcinella” le face zile dulci rădăuțenilor, prin deschiderea primului Atelier de Cofetărie Artizanală în orașul lor3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei