Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 115 (7727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

CJ Suceava îi va evalua pe toți membrii Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a anunțat că în perioada următoare va începe o evaluare a tuturor membrilor Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”. Niculai Barbă a precizat că evaluările se vor face pentru a se cunoaște exact nivelul de pregătire al fiecărui membru al ansamblului. „Vrem să vedem care au fost acumulările și care este nivelul de pregătire al artiștilor pentru perioada următoare. Prin urmare vom face o evaluare a fiecărui component la nivelul ansamblului, pentru că trebuie să știm exact cum ne aflăm, care este nivelul de pregătire și care este potențialul lor”, a explicat Niculai Barbă. El a spus că administrația județeană va organiza mai multe evenimente în perioada următoare, pentru care vor trebui încheiate o serie de parteneriate. „Ne gândim aici la opereta <Crai Nou>. Dar ne bazăm în special pe artiștii noștri, iar pentru asta trebuie să știm exact care este nivelul la care se află fiecare dintre ei. Prin urmare ne pregătim să facem această evaluare la nivelul Ansamblului <Ciprian Porumbescu>”, a precizat vicepreședintele CJ Suceava.

El a ținut să precizeze că această evaluare nu se face pentru eventuale disponibilizări. „Nu avem în gând disponibilizări. Noi vrem ca fiecare artist să se prezinte la cel mai înalt nivel pentru evenimentele pe care le avem în vedere în continuare”, a afirmat Niculai Barbă. El a amintit că anul acesta vor fi organizate mai multe evenimente care se vor desfășura sub egida a 150 de ani de la Marea Serbare a Românilor de la Putna. De asemenea, Niculai Barbă a subliniat faptul că Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” trebuie să fie în continuare un ambasador al Bucovinei, al județul Suceava, atât la nivel național, cât și internațional. „Pentru asta trebuie să știm exact unde ne aflăm și ce avem de făcut. În funcție de rezultatele evaluării vom decide mai departe ce este de făcut”, a mai spus vicepreședintele CJ Suceava, care a arătat că evaluările vor fi făcute de o comisie care va fi constituită în perioada următoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava îi va evalua pe toți membrii Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”.
 Vizualizări articol: 2059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava îi va evalua pe toți membrii Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei