Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 115 (7727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsură

Punct de vaccinare anti-Covid, în centrul municipiului Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rădăuțenii, dar și cetățenii din zona municipiului, beneficiază de un nou punct de vaccinare anti-Covid, punct situat chiar la kilometrul 0 din centrul localității. Mai precis, primăria municipiului a deschis, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Suceava, un nou centru de vaccinare, situat pe esplanada din zona centrală, unde este utilizat vaccinul fabricat de firma Pfizer.

Primarul municipiului Rădăuți a declarat: „De astăzi (n.r. ieri) ne bucurăm să avem pe pietonalul din centrul municipiului un cort unde se fac vaccinări anti-Covid. Sunt șase persoane care activează acolo și sunt bucuros că numărul persoanelor care au mers acolo până acum este destul de mare, un număr mai mare decât cel al persoanelor care au mers la centrul din apropierea Parcului Zoo. Doresc să precizez că vaccinul folosit la punctul din centrul municipiului este Pfizer și că acest punct va funcționa până joi. Dacă rezultatele vor fi mulțumitoare până atunci, centrul își va continua activitatea pentru că interesul nostru este ca numărul celor vaccinați să fie cât mai mare, în condițiile în care județul Suceava, deci și noi, este pe ultimul loc la acest capitol, la nivel național. De aceea fac un apel către rădăuțeni, să se prezinte la vaccinare în cele două centre din municipiu”.

Reamintim că în municipiul Rădăuți mai funcționează un centru de vaccinare amplasat în sala de sport a municipiului, în vecinătatea Parcului Zoologic, unde se utilizează vaccinurile Moderna și, în cazul rapelului, Astra Zeneca. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Punct de vaccinare anti-Covid, în centrul municipiului Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Punct de vaccinare anti-Covid, în centrul municipiului Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei