Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 51 (7663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

La intrare în Suceava

Gemenii Mandachi construiesc două blocuri gemene pe bulevardul Sofia Vicoveanca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

la bulevardul principal, în cadrul unui complex rezidențial modern, dotat cu o mulțime de facilități, precum cele de la hotelurile de lux.

Proiectul blocurilor gemene este inițiat de către gemenii Mandachi, Ștefan și Andrei, cunoscuți pentru numeroase alte afaceri dezvoltate la nivel local dar și național.

Cei doi oameni de afaceri suceveni au solicitat Primăriei Suceava documentația de urbanism pentru realizarea unui complex rezidențial, cu locuințe colective, spații comerciale, sistematizare verticală, locuri de parcare,pe teren proprietate privată, situat la intrarea în oraș, pe bulevardul Sofia Vicoveanca, în imediata apropiere a cartierului Obcini.

Blocurile gemene, cu 4 etaje + etaj retras de tip penthouse și mansardă, vor fi construite pe un teren cu o suprafață de 7.125 mp, în cadrul unui complex rezidențial care își propune să ofere locatarilor condiții de lux similare celor din industria turismului. Terenul se află  între Primagra și Hotel Imperium (care aparține tot familiei Mandachi), de acolo putându-se ajunge cu ușurință, chiar și pe jos, atât la Metro, la Spitalul Județean ori chiar până la primărie. 

Din cei 7.125 de mp, doar puțin peste 2.100 de mp vor fi ocupați cu construcții, aproape 3.000 de mp fiind lăsați pentru parcări și carosabil, în vreme ce aproape 1.400 de mp vor fi cu spații verzi.

 

Complex rezidențial cu dotări premium, la intrarea în Suceava

Frații Mandachi spun că prin complexul pe care îl vor dezvolta pun locatarul în centrul atenției, oferindu-i experiențe multiple în cadrul unei comunități cu spirit tânăr și activ.

“Mandachi Twins nu este doar un proiect rezidențial, ci este în paralel și un proiect educațional. În cadrul Mandachi Twins dorim să dezvoltăm o comunitate nouă, bazată pe o mentalitate modernă, care să aibă în centru educația antreprenorială și socială a tinerilor ce vor face parte din viitorul ansamblu rezidențial. Astfel, la TWINS, ne canalizăm energia nu doar pe latura rezidențială a proiectului, ci și cea educațională, pe lângă școala de business social & sport pe care dorim să o dezvoltăm, proiectul nostru cuprinzând și un after-school, dedicat copiilor preșcolari”, explică gemenii Mandachi, Ștefan și Andrei.

Scopul proiectului este de a realiza o comunitate estimată la aproximativ 350-400 persoane, cărora li se pun la dispoziție experiențe zilnice extraordinare și unice în Suceava, în condiții de calitate, liniște și siguranță.

Astfel, printre altele, Mandachi Twins va pune la dispoziție locatarilor posibilitatea de a avea “la scară” următoarele dotări premium:

- loc de joacă pentru copii și loc de socializare pentru adulți într-o zonă de parc amenajată cu vegetație din specii deosebite;

- restaurant, pentru ca locatarii să nu fie nevoiți să parcurgă un drum până în zona centrală a orașului în cazul în care doresc să servească masa în noul cartier;

- centru bio-spa, cu saună, jacuzzi, piscină, sală de fitness, masaj, yoga;

- salon beauty-center;

- cinema tip amfiteatru în aer liber;

- teren de sport fotbal/tenis;

- zonă de mini-plajă privată cu nisip fin;

- spații de închiriat în cadrul unui centru comercial de dimensiuni medii, pentru antreprenorii și firmele sucevene, pentru francize locale, naționale sau internaționale, sau pentru cabinete medicale;

- privat parking și supraveghere video.

 

Apartamente și penthouse-uri moderne, inclusiv cu pereți modulari

În total vor rezulta 100 de apartamente și penthouse-uri de toate dimensiunile, care, conform inițiatorilor, vor fi realizate într-un stil arhitectural ultramodern, avangardist.

“Apartamentele la Mandachi Twins sunt de toate mărimile, începând de la 45 metri pătrați, până la 120 mp. Toate apartamentele vor fi construite responsabil, pentru a-și menține valoarea în timp, motiv pentru care întreaga construcție se va face doar cu materiale ultra premium, începând de la cărămida premium și la vata bazaltică, terminând cu finisajele premium care includ inclusiv decorațiuni din lemn, piatră sau sticlă. Prețurile sunt atractive, adaptate la piața din Suceava, primele 25 de avansuri beneficiind de un set avantajos de discounturi”, spun cei doi tineri investitori suceveni, care au pus bazele companiei Mandachi Industry SRL, cu capital 100% românesc.

Toate apartamentele sunt concepute cu suprafețe vitrate generoase având multă lumină naturală, cu spații compartimentate inteligent pentru economie de spațiu și cu absolut toate băile ventilate natural, prin ferestre.

Un element cu totul nou este și sistemul Twins Room Innovation pe care îl aduc în premieră la Suceava, care permite în cazul apartamentelor de 45-65 mp implementarea unui sistem de pereți modulari, retractabili, care generează un spațiu dublu.

„Mandachi Twins este o franciză imobiliară, parte a Mandachi Imobiliare. Acest concept rezidențial cu segment educațional dorim să îl implementăm la scară națională - avem deja solicitări pentru implementarea proiectului în Iași, Cluj și București. Până acum totul a decurs bine în raport de autoritățile municipale, care au înțeles însemnătatea unei investiții de acest gen în oraș într-o perioadă de criză, perioadă în care orice investiție trebuie tratată cu responsabilitate”, spun inițiatorii ambițiosului proiect imobiliar, care se dorește a fi finalizat în 2022.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gemenii Mandachi construiesc două blocuri gemene pe bulevardul Sofia Vicoveanca.
 Vizualizări articol: 9152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Gemenii Mandachi construiesc două blocuri gemene pe bulevardul Sofia Vicoveanca5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei