Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 51 (7663)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susținere

Investigațiile primilor pacienți în noul laborator de Medicină nucleară, finanțate de Consiliul Județean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șase proceduri realizate la echipamentul PET/CT și trei examinări scintigrafice osoase la SPECT-CT pentru pacienți oncologici monitorizați în cadrul secţiei Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou” Suceava au fost finanțate de Consiliul Județean Suceava, instituția sub autoritatea căreia se află spitalul. Managerul unității medicale, dr. Alexandru Calancea, a informat printr-un comunicat de presă că pacienții erau pe listele de aşteptare în programul de monitorizare PET/CT la noul laborator de Medicină Nucleară al spitalului. „Prin realizarea acestor examinări în laboratorul nostru s-a urgentat evaluarea acestor pacienţi permiţând luarea rapidă a unei decizii terapeutice optime. Explorările s-au efectuat fără costuri din partea pacienţilor, doar prin susţinerea financiară a ordonatorului principal de credite - Consiliul Judeţean Suceava, care a asigurat şi dotarea laboratorului cu toate mijloacele necesare realizării în bune condiţii a examinărilor”, a subliniat dr. Calancea. Managerul spitalului a mai spus că examinările au fost realizate cu ocazia celei de-a doua runde de cursuri de instruire pentru PET/CT și SPECT/CT, la care au participat toţi membrii Laboratorului de Medicină Nucleară, sub supravegherea trainerului grec Andreas Stratis, specialist în Educaţie Clinică şi Imagistică Moleculară, din partea General Electric Healthcare, cu participarea inginerului de service din partea General Electric, cât şi a echipei de training din partea firmei Canberra.

Potrivit doctorului Calancea, conducerea spitalului și  coordonatorul Laboratorului de Medicină Nucleară lucrează la întocmirea documentaţiei necesare pentru a se deconta costurile viitoarelor investigaţii prin CNAS şi prin programele naţionale de sănătate existente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investigațiile primilor pacienți în noul laborator de Medicină nucleară, finanțate de Consiliul Județean.
 Vizualizări articol: 952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Investigațiile primilor pacienți în noul laborator de Medicină nucleară, finanțate de Consiliul Județean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei