Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2020 - Anul XXV, nr. 212 (7517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La sediul IȘJ Suceava

Videoconferință cu toți directorii de școli pe tema deschiderii anului școlar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În după-amiaza zilei de luni, 7 septembrie 2020, începând cu ora 16.00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Suceava a avut loc o videoconferință cu toți directorii unităților de învățământ din județ în vederea pregătirilor pentru începerea noului an școlar și a discutării în detaliu, cu răspunsuri pentru fiecare unitate/instituție de învățământ în parte, a aplicării prevederilor ordinului comun al ministrului Educației și Cercetării și al ministrului Sănătății pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul SARs-CoV-2.

La videoconferință au participat subprefectul județului, Daniel Prorociuc, inspectorul școlar general, Grigore Bocanci, inspectorul școlar general adjunct Ioan Puiu, inspectorul școlar general adjunct Mircea Popescu, precum și inspectorii școlari Răileanu Daniela, Ursulean Dumitru, Spac Laurenție și Ștefănescu Narcisa.

În videoconferință au fost aduse în discuție probleme punctuale și particularități privind modul de aplicare a măsurilor conform ghidului comun al celor două ministere amintite mai sus privind măsurile sanitare și de protecție în unitățile de învățământ preuniversitar în perioada pandemiei COVID-19, parte dintre ele fiind soluționate în timpul videoconferinței.

“Acolo unde se decide să se facă manifestări specifice deschiderii noului an școlar trebuie să se respecte întocmai normativele în vigoare privind astfel de evenimente și să se ia toate măsurile de protecție și prevenție a răspândirii virusului Covid-19”, a atras atenția subprefectul Daniel Prorociuc, care a insistat aspra unei bune și permanente comunicări asupra măsurilor dispuse între unitatea/instituția de învățământ și elevi, respectiv părinți.

În urma videoconferinței, în cazul problemelor ce necesitau o analiză amănunțită s-a decis abordarea individuală pe parcursul verificării și validării scenariilor propuse de funcționare a unităților de învățământ, cu aplicarea unor soluții specifice, adaptate cerințelor, în vederea soluționării acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Videoconferință cu toți directorii de școli pe tema deschiderii anului școlar.
 Vizualizări articol: 1044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Videoconferință cu toți directorii de școli pe tema deschiderii anului școlar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei