Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2020 - Anul XXV, nr. 172 (7477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caz delicat

Un jandarm a încercat să se spânzure, fiind salvat din ștreang de un vecin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean Suceava a încercat să se sinucidă, fiind văzut de mai mulți vecini cu o funie în jurul gâtului, unul dintre martori intervenind și salvându-l pe bărbatul care părea a fi în pericol. În noaptea de 19 spre 20 iulie, după miezul nopții, un bărbat din Dărmănești a sunat la 112 și a cerut ajutor de la Ambulanță și Poliției. El a relatat că a auzit gălăgie afară și câinii lătrând și și-a găsit vecinul, în grădină, cu o funie în jurul gâtului, cerând ajutor că se sufocă.

Până la sosirea personalului medical la fața locului s-au adunat mai mulți vecini, iar unul i-a scos celui care cerea ajutor funia de la gât. Jandarmul aflat în timpul liber era foarte confuz şi agitat.

Personalul medical ajuns la fața locului i-a acordat acestuia ajutor medical. S-a constatat că bărbatul suferă de etilism acut și consumase alcool în cantitate mare. Audiat ulterior de polițiști, jandarmul a declarat că nu își explică cum a ajuns cu funia de gât și că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Consumul de alcool pare a fi cea mai plauzibilă explicație.

Din informațiile noastre, un psiholog de la Bacău a fost adus la Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava pentru a purta discuții cu bărbatul de 34 de ani și a reuși să-l aducă la o stare emoțională normală.

O problemă mai veche, care nemulțumește jandarmii suceveni, este că Inspectoratul Județean nu are de multă vreme psiholog, cauză din care unii angajați nu au fost evaluați psihologic de multă vreme. Postul este blocat din motive greu de înțeles de mulți dintre subordonații șefilor. 

Din informațiile noastre, acum câteva luni un alt angajat a avut nevoie de consultanță psihologică și tot psihologul de la Bacău a fost chemat pentru evaluare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un jandarm a încercat să se spânzure, fiind salvat din ștreang de un vecin.
 Vizualizări articol: 3011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Un jandarm a încercat să se spânzure, fiind salvat din ștreang de un vecin4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei