Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iul 2020 - Anul XXV, nr. 172 (7477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consiliul Județean va aproba înființarea a două spitale noi la Suceava

Vineri, 24 Iulie 2020 (14:54:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean Suceava va supune aprobării, în ședința de luna aceasta, înființarea a două noi spitale în municipiul reședință de județ. Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că în urma analizei făcute cu noua conducere a Spitalului Județean Suceava privind obiectivele de investiții a rezultat necesitatea înființării unui spital de boli infecțioase și a unui spital de copii. Gheorghe Flutur a spus că în ceea ce privește înființarea spitalul de copii, documentația a fost elaborată și transmisă la Compania Națională de investiții  la începutul acestui an. „Având în vedere situația actuală generată de pandemia Covid, înființarea unui spital de boli infecțioase cu ATI propriu este imperios necesară, având principalul scop acela de a separa zona de boli infecțioase de celelalte zone ale spitalului”, a spus șeful administrației județene. El a spus că în ședința Consiliului Județean Suceava din data de 30 iulie va fi supusă aprobării extinderea capacității serviciilor medicale ale Spitalului Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” prin construirea și dotarea a două clădiri monobloc cu profil pediatric și boli infecțioase. Flutur a spus că pentru acestea vor fi alocate fonduri pentru elaborarea documentației tehnico-economice și a studiului de fezabilitate necesare promovării la finanțare a acestei investiții. Gheorghe Flutur a explicat că spitalul de copii va avea 412 paturi, iar cel de boli infecțioase 90 de paturi, dintre care 70 pentru adulți, 10 pentru copii și 10 paturi pentru anestezie și terapie intensivă. Președintele CJ Suceava a mai adăugat că pentru aceste investiții a făcut deja demersuri la Compania Națională de Investiții, iar instituția pe care o conduce va pregăti și va înainta documentația pentru ambele spitale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Județean va aproba înființarea a două spitale noi la Suceava.
 Vizualizări articol: 1965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 6 voturi
Consiliul Județean va aproba înființarea a două spitale noi la Suceava2.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei