Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 227 (7228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Iordache: Am încredere că românii ştiu să aprecieze munca şi soluţiile PSD şi nu demagogia partidelor din opoziţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache şi-a manifestat încrederea că românii ştiu să aprecieze munca, onestitatea şi soluţiile PSD şi nu demagogia partidelor de opoziţie. Virginel Iordache a declara că România se dezvoltă cu PSD la guvernare, precizând că milioane de români din satele şi comunele ţării au condiţii de viaţă mai bune ca urmare a proiectelor realizate prin PNDL, iniţiate şi aplicate în fiecare an de toate guvernările PSD. Iordache a arătat că în prezent din peste 12.500 de obiective de investiţii aflate în derulare, aproximativ 82% dintre ele, peste 10.350, sunt finanţate în mediul rural. „Astfel sunt alocate fonduri pentru 2.689 de sisteme de alimentare cu apă şi canalizare, 1.776 de unităţi de învăţământ, 3.948 de drumuri, poduri şi podeţe. Obiectivul asumat de PSD este ca până la finalul mandatului, în 2020, decalajele dintre mediul urban şi cel rural să fie reduse cu cel puţin 15%”, a spus senatorul PSD. El a explicat că 1.830 de obiective sunt estimate a se finaliza în 2019, respectiv 231 de proiecte cu alimentare apă, 26 cu alimentare cu apă şi canalizare, 197 de obiective de canalizare, 660 de drumuri, 351 de unităţi de învăţământ, 188 de creşe şi grădiniţe, realizarea a 44 de unităţi sanitare, a 59 de poduri şi podeţe, precum şi 74 de obiective în alte domenii.
Virginel Iordache a subliniat faptul că prin crearea Fondului de Dezvoltare şi Investiţii, PSD pune la dispoziţia fiecărei localităţi din ţară un nou instrument de finanţare a obiectivelor de interes local. „Acest fond reprezintă instrumentul legal cel mai rapid pentru realizarea investiţiilor la nivel local. Prin acest fond creşterea economică din ultimii trei ani este transferată direct către români, care vor beneficia de gaze şi de electricitate, de drumuri modernizate, de noi şcoli şi grădiniţe, de noi spitale. Din păcate, ceea ce nu înţeleg partidele de opoziţie este faptul că de această finanţare beneficiază toate autorităţile locale care depun solicitări, indiferent de culoarea politică”, a precizat Iordache.

El a arătat că în momentul de faţă s-au semnat contracte de finanţare pentru 116 proiecte, astfel încât acestea să poată fi implementate începând din luna octombrie 2019. Virginel Iordache a mai spus că în acelaşi timp Guvernul va continua analiza proiectelor depuse de fiecare autoritate locală din ţară până la suma alocată pentru acest an, de 10 miliarde de lei. „Până în prezent, cele mai multe proiecte aprobate în prima etapă aparţin aleşilor locali ai PSD pentru că aceştia şi-au făcut treaba şi au depus solicitări cu documentaţiile complete în timp util. Cei care ştiu doar să acuze, fără să aprecieze nimic din ce facem bun pentru români, ar trebui să ştie că aprobarea fondurilor se acordă pe principiul <primul venit, primul servit>, cu singura condiţie ca proiectele depuse să îndeplinească toate condiţiile legale”, a declarat Iordache. El a arătat că având în vedere că urmează un nou ciclu electoral, alegătorii trebuie să cunoască aceste realităţi, care pot fi verificate de oricine, şi să-şi dea votul în cunoştinţă de cauză. „Am încredere că românii ştiu să aprecieze munca, onestitatea, soluţiile PSD şi nu demagogia partidelor din opoziţie”, a încheiat Iordache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache: Am încredere că românii ştiu să aprecieze munca şi soluţiile PSD şi nu demagogia partidelor din opoziţie.
 Vizualizări articol: 1789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Iordache: Am încredere că românii ştiu să aprecieze munca şi soluţiile PSD şi nu demagogia partidelor din opoziţie1.055

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei