Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 10 (7011)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluție interesantă

Autorul unei tentative de omor, aproape de a fi lăsat în libertate, sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din orașul Liteni, trimis în judecată pentru tentativă de omor, este la un pas de a fi pus în libertate, după ce vinerea trecută Tribunalul Suceava i-a admis cererea de înlocuire a arestului preventiv cu măsura controlului judiciar. Soluția Tribunalului Suceava nu este definitivă și a fost atacată deja cu apel de procurori, astfel că decizia finală cu privire la arest preventiv sau control judiciar va fi luată în zilele următoare de către Curtea de Apel Suceava. În general, la cazurile de violență gravă, rareori inculpații au fost lăsați în libertate, până la finalizarea procesului. În acest caz, se pare că este vorba și de probleme de ordin medical ale inculpatului, la dosar fiind depus inclusiv un referat medical din penitenciar, cu privire la starea acestuia.

Dacă va fi lăsat în libertate, sub control judiciar, inculpatul va avea impuse mai multe interdicții și restricții până la finalizarea procesului.

La finele lunii iulie 2018, proprietarul unei stâne amplasate pe imaşul satului Ştirbăţ, comuna Udești, a rămas fără ambii ciobani care lucrau ca zilieri. Şi nu pentru că aceştia ar fi fugit de la stână, ci pentru că s-au bătut după o partidă de beţie. Unul dintre ciobani a ajuns la spital, cu leziuni serioase, iar al doilea în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, pus sub acuzare pentru tentativă de omor.

Din cercetările polițiștilor și a procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a rezultat că după ce a consumat alcool în exces, victima, un bărbat de 44 de ani, l-a lovit cu un băţ peste braţul stâng şi în zona feţei pe Nicolae Liteanu, de 57 de ani, din Liteni-Suceava. Cel lovit nu a vrut să rămână dator şi l-a lovit în cap cu un par pe partenerul de pahar din urmă cu câteva minute.

Bărbatul lovit cu parul în cap a căzut la pământ şi a fost nevoie să fie transportat de urgenţă la spitalul din Suceava. Diagnosticul pus de medici a fost următorul: „policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-facial plagă epicraniană, etilism acut”.

În paralel, bărbatul a fost văzut şi de un medic legist, care a constatat că prezintă traumatism epicranian.

Cazul a fost preluat de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul comiterii faptei de „tentativă la infracțiunea de omor”. Încadrarea faptei la tentativă de omor s-a făcut având în vedere că loviturile cu parul au fost aplicate în capul victimei, într-o zonă vitală.

Procesul în care Nicolae Liteanu este judecat pentru tentativă de omor se află pe rolul primei instanțe – Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul unei tentative de omor, aproape de a fi lăsat în libertate, sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 1499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorul unei tentative de omor, aproape de a fi lăsat în libertate, sub control judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei