Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mar 2017 - Anul XXII, nr. 64 (6480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ceremonie

Silvia Boliacu va prelua astăzi funcţia de subprefect al judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul subprefect al judeţului Suceava, Silvia Boliacu, va prelua astăzi această funcţie. Ceremonia de instalare în funcţia de subprefect a Silviei Boliacu va avea loc de la ora 10:00, în sala Ștefan cel Mare a Palatului Administrativ. La eveniment va fi prezent secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, comisarul-şef Viorel Ștefu, prefectul judeţului, Mirela Adomnicăi, membri ai Colegiului Prefectural şi angajaţi ai Instituţiei Prefectului. După participarea la ceremonia de învestire în funcţia de subprefect a Silviei Boliacu, secretarul de stat Viorel Ștefu va efectua vizite de lucru la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

Silvia Boliacu a fost numită în funcţia de subprefect al judeţului Suceava printr-o hotărâre adoptată de Guvernul României în şedinţa de săptămâna trecută. În Hotărârea de Guvern, publicată ieri în Monitorul Oficial, se precizează că Silvia Boliacu va exercita, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de subprefect al judeţului Suceava. Tot săptămâna trecută, Guvernul a adoptat o hotărâre prin care Ionuţ Creţuleac a fost eliberat din postul de subprefect. Odată cu numirea Silviei Boliacu în funcţia de subprefect, conducerea Prefecturii Suceava este exclusiv feminină, funcţia de prefect fiind ocupată de Mirela Adomnicăi.

Silvia Boliacu este de profesie economist, iar la momentul numirii în noua funcţie ocupa un post în cadrul biroului de audit al Consiliului Judeţean Suceava.  Timp de 20 de ani, ea a fost director economic al Primăriei din Rădăuţi, după care şi-a desfăşurat activitatea în mediul privat, tot în domeniul auditului. Imediat după alegerile locale din anul 2012, Silvia Boliacu a ocupat un post în cabinetul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

Fostul subprefect al judeţului, Ionuţ Creţuleac, va reveni la postul pe care îl avea în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava. Ionuţ Creţuleac a fost subprefect al judeţului Suceava în două rânduri, prima dată între octombrie 2009 – iulie 2010, iar a doua oară a fost numit în acest post pe 7 noiembrie 2016. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silvia Boliacu va prelua astăzi funcţia de subprefect al judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 2357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Silvia Boliacu va prelua astăzi funcţia de subprefect al judeţului Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei