Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mar 2017 - Anul XXII, nr. 64 (6480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Copil nesupravegheat, lovit de o maşină al cărei şofer a părăsit locul accidentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de 7 ani a ajuns la spital cu mai multe traumatisme după ce, lăsat nesupravegheat de părinţi, a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa drumul în fugă şi fără să se asigure. Şoferul autoturismului a părăsit locul accidentului, însă câteva ore mai târziu s-a prezentat la poliţie.

Accidentul a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 15.30, pe drumul judeţean 209 B, în localitatea Mălini. În timp ce se afla la volanul unui autoturism Ford Focus şi se deplasa dinspre Văleni către Cornu Luncii, Ilie G., în vârstă de 49 de ani, din comuna Mălini, a accidentat un copil în vârstă de 7 ani, din comună, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Copilul a fost izbit în momentul în care a apărut din partea dreaptă a autoturismului, şoferul nereuşind să-l vadă la timp. Şoferul autoturismului a părăsit locul faptei după petrecerea accidentului, iar trei ore mai târziu, în jurul orei 18.45, s-a prezentat la Postul de Poliţie Mălini, unde a fost audiat de poliţiştii din cadrul echipei de cercetare la faţa locului. În urma accidentului, copilul de 7 ani a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat de medici cu policontuzii toraco-abdominale, de cot stâng şi gamba stângă, fiind transferat la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare.

Şoferul maşinii a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au prelevat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că vinovaţi de producerea accidentului sunt părinţii copilului de 7 ani, care l-au lăsat nesupravegheat, acesta traversând drumul judeţean prin loc nepermis şi fără să se asigure. În acelaşi timp, poliţiştii au întocmit un dosar  de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil nesupravegheat, lovit de o maşină al cărei şofer a părăsit locul accidentului.
 Vizualizări articol: 3563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copil nesupravegheat, lovit de o maşină al cărei şofer a părăsit locul accidentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei