Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2014 - Anul XIX, nr. 271 (5780)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 20 – 26 noiembrie

 „Anul huţulilor”, la Rădăuţi şi Siret

O trupă de actori de la Teatrul Academic din Kolomyia (Ucraina) susţine, la Rădăuţi şi Siret, două spectacole cu piesa „Anul huţulilor”.

Piesade teatru, pusă în scenă în regia lui Dmitro Chebureak, este prima acţiune organizată de Asociaţia „Bucovina, artă şi tradiţii” din Rădăuţi, realizată în colaborare cu primăriile din Rădăuţi şi Siret. Reprezentaţiile sunt programate joi, 20 noiembrie, la ora 15.00, în Sala mare a Casei Municipale de Cultură din Rădăuţi, şi vineri, 21 noiembrie, la ora 16.00, la Casa de Cultură „Mihai Teliman” din Siret. Intrarea este liberă.

 

Joi, 20 noiembrie

Salonul Profesorilor de Arte Vizuale

Uniunea Artiştilor Plastici din România - Filiala Suceava, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” organizează, la ora 14.00, la City Gallery din incinta Shopping City Suceava, Salonul Profesorilor de Arte Vizuale - expoziţie de pictură, grafică şi tapiserie. Sunt expuse lucrări realizate de Valentina Anichitei, Iulian Asimionesei, Roxana Bliorţu, Gheorghe Boca, Loredana Ceică, Oana Cepoi, Cătălin Alexandru Chifan, Loredana Chirilă, Simona Ionela Chiruţă, Mircea Dăneasă, Ioana Irina Ducra, Dan Grigoraş, Adrian Grosari, Loredana Horodincă, Oana Hrişcă, Marcela Larionescu, Cătălin Luca, Oana Miron, Vasile Moroşan, Iulia Niţă, Puşa Pîslaru, Dorin Procoş, Lucia Puşcaşu, Camelia Rusu Sadovei, Raluca Schipor, Constantin Ungureanu Box, Mariana Vereha, Alexandru Zota. Prezintă artistul plastic prof. dr. Cătălin Alexandru Chifan.Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 20 noiembrie – 15 decembrie.

 

Teatru la Del’Iri Pub Suceava

Începând cu ora 20:00, Del’Iri Pub Suceava te invită la piesa de teatru „Dacă ăla e cu aia, ai`a lui cu cine-o fi?”. Biletul costă 15 lei, iar pentru elevi şi studenți, 10 lei.

 


Vineri, 21 noiembrie

Conversaţii acustice

Începând cu ora 22:00, Del’Iri Pub Suceava te invită la concertul Conversații Acustice, susținut de trupa Odyssey. Biletul costă 10 lei.

 

Sâmbătă, 22 noiembrie

Lansare de carte în acordurile muzicii

Alexandria Librării, Shopping City Suceava şi Alexandria Publishing House organizează evenimentul de lansare a cărţii: “Gânduri şi gândiri”, autor Simona Veghinaş. Manifestarea va avea loc în City Galerry din Shopping City, începând cu ora 13.30. Invitaţi speciali: Ovidiu Ambrozie Bortă BOA, Daniel Dragomirescu, Ciprian Cuzic.

 

Cărtureşti sărbătoreşte 14 ani de la deschiderea primei librării cu “carte, ceai, muzică, dichis”

Cărtureşti sărbătoreşte 14 ani de la deschiderea primei librării cu “carte, ceai, muzică, dichis”. „Pentru că am ajuns la vârsta la care se eliberează buletinul, sărbătorim momentul alături de prietenii Cărturești, cărora le facem – pentru o zi – buletine de cititor. Cine vine la Cărturești sâmbătă se poate fotografia în ipostaze literare (ca Don Quijote, Ema Bovary sau alt personaj preferat) cu ajutorul unei recuzite care poartă semnătura ilustratoarei Maria Surducan. În plus, toate librăriile Cărturești din București și din țară își vor aștepta cititorii cu ceai și biscuiți din partea casei.

Tot de ziua noastră dăm startul tombolei <Cărțile Anului la Cărturești>, ajunsă acum la cea de-a doua ediție. Pentru că <cititorul are întotdeauna dreptate>, sunteți invitați să alegeți cărțile anului 2014 dintr-o listă de nominalizări propusă de librarii Cărturești. Formularele pot fi completate în librărie și – dacă vă poartă noroc – vă pot aduce unul dintre cele 17 vouchere în valoare de 200 de lei trase la sorți la finalul campaniei”, anunţă organizatorii. La ora 18:00, micii cititori sunt aşteptaţi la o seară magică cu „Poveşti de iarnă”, în ceainăria librăriei Cărtureşti din Iulius Mall Suceava.

 

Fotbal – Liga a II-a

Stadionul Areni va găzdui, cu începere de la ora 11.00, meciul de fotbal dintre Rapid Suceava şi CF Brăila, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii secunde. Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei.

 

Duminică, 23 noiembrie

“Maratonul Preţurilor Mici” şi megaconcert Andra la Shopping City

Începând cu ora 17:00, Shopping City Suceava te invită să spui “Da!” provocării la distracție și megareduceri în cadrul evenimentului “Maratonul Preţurilor Mici”. Toţi pasionaţii de cumpărături, modă şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City, să se bucure de clipe de neuitat în cadrul unui concert live, de excepție, suținut de Andra și noua sa trupă de instrumentiști. În cadrul evenimentului, clienţii vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să profite de megareducerile pe care magazinele din Shopping City le-au pregătit special pentru această zi. De altfel, evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei pe bonuri cumulate vor asigura primilor 500 de clienţi vouchere în valoare totală de 25.000 de lei. Anul acesta magazinele dau startul reducerilor mai devreme, așa încât clienții au ocazia de a-și achiziționa produsele preferate, la cele mai accesibile prețuri, pe 23 noiembrie, în intervalul orar 09:00-22:00.

 

Kids City, ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, începând cu ora 12:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 23 noiembrie, copiii vor putea participa la „Deco atelier” și vor putea realiza ornamente din materiale reciclabile. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei