Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 sep 2014 - Anul XIX, nr. 218 (5727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Un pieton beat, accidentat de un taximetrist pe o trecere de pietoni semaforizată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost accidentat pe o trecere de pietoni semaforizată de un autoturism Dacia Logan al cărui şofer efectua curse în regim de taxi. Evenimentul rutier s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 20.30, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, în dreptul Shopping City.  Poliţia nu a putut stabili în cadrul anchetei preliminare cine se face vinovat de accident. Conform unor surse, datele de anchetă duc spre varianta că pietonul a traversat neregulamentar, pe culoarea roşie a semaforului.

Martorii au relatat că pietonul, Vasile Dinco, în vârstă de 54 de ani, din comuna Botoşana, a traversat strada în fugă. Taximetristul, Nicolae Muşină, în vârstă de 28 de ani, a declarat că pietonul i-a ieşit brusc în faţă şi a trecut strada pe culoarea roşie a semaforului.

Cei doi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, în cazul şoferului rezultând că acesta nu consumase alcool, în timp ce la pieton a rezultat o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Cercetările continuă în vederea stabilirii condițiilor producerii evenimentului și a modului de funcționare a semaforului electric”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, contuzie regiune cervicală şi contuzie de genunchi, fiind internat în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pieton beat, accidentat de un taximetrist pe o trecere de pietoni semaforizată.
 Vizualizări articol: 1702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un pieton beat, accidentat de un taximetrist pe o trecere de pietoni semaforizată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei