Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 aug 2014 - Anul XIX, nr. 199 (5708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune contrabandă

Trei maşini şi 16.000 de pachete de ţigări confiscate, în urma unei percheziţii la Straja

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din Vicovu de Sus au descins acum două zile la domiciliulunei femei din Straja, în urma percheziţiilor efectuate fiind ridicate în vederea confiscării 16.000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană şi trei autoturisme. Percheziţiile au fost efectuate în baza unui mandat de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Rădăuţi, în urma informaţiilor adunate de poliţiştii din zona Vicov, cu privire la fapte de contrabandă cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava „în baza mandatului, poliţişti din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, au efectuat o percheziție la imobilului format din mai multe corpuri și în care locuiesc trei familii”. La domiciliu a fost identificată doar o tânără în vârstă de 25 de ani, Marta Juravle, care a fost audiată. 

Anchetatorii au ridicat ţigări de contrabandă în valoare de 160.000 de lei şi au indisponibilizat trei maşini despre care au date că erau folosite la transporturile de contrabandă.  Este vorba de două autoturisme de teren Mitsubishi şi de un VW Bora, înmatriculate în Marea Britanie, Irlanda şi Bulgaria. Bunurile ridicate au fost evaluate la aproximativ 200.000 de lei.

Anchetatorii au mai ridicat două telefoane mobile şi alte mijloace de probe. Percheziţiile de la Straja au plecat de la mai multe acte de contrabandă surprinse în flagrant în ultima perioadă de timp în zona Vicov. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de contrabandă, iar ancheta din acest caz urmează a fi extinsă, fiind vizaţi mai mulţi suspecţi în cazul cărora se încearcă probarea activităţii infracţionale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei maşini şi 16.000 de pachete de ţigări confiscate, în urma unei percheziţii la Straja.
 Vizualizări articol: 1795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei maşini şi 16.000 de pachete de ţigări confiscate, în urma unei percheziţii la Straja0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei