Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 178 (5385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Susţinere

12 tineri din judeţul Suceava, 11 sportivi şi o flautistă, printre câștigătorii unui program naţional de promovare a talentelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

MOL România va susține cu o sumă totală de 295.000 de lei un număr de 318 copii și tineri cu performanţe deosebite în sport sau artă, în cadrul celei de-a opta ediții a Programului MOL „Pot ajuta?”, dedicat promovării tinerelor talente. Din judeţul Suceava, 12 tineri – 11 sportivi şi o flautistă – vor primi sprijin financiar prin acest program.

Este vorba despre Daniela Candrea (atletism), Simona Caziuc (atletism), Dinuţa Elena Costache (flaut), Andrei Gafița (atletism), Andrei Leanca (atletism), Ilie Bogdan Macovei (atletism), Claudiu Daniel Mihăescu (atletism), Ştefan Musei (sanie), Antonia Daria Nițu (natație), Iulian Valentin Simionescu (atletism), Laurențiu Constantin Țîmpău (atletism) şi Paula Alina Vântu (atletism). 

 

Susţinere financiară pentru 1.700 de tineri

Finanțările cumulate de la prima ediție a programului până în prezent se apropie de 2 milioane lei, pentru aproape 1.700 de tineri talentați.

Printre membrii juriului de sport s-a numărat Violeta Beclea Szekely - campioană europeană şi vicecampioană olimpică la atletism, Ivan Patzaichin - multiplu campion olimpic la canoe, Simona Richter -  antrenorul secund al lotului național feminin de judo, prima medaliată olimpică din România la judo, şi Doina Sava - antrenor al loturilor naţionale de nataţie.

Violeta Beclea Szekely, președintele juriului de sport, a declarat: “În urma experienței acumulate ca președinte al juriului în Programul MOL  <Pot ajuta?>, pot afirma că nu ne-a fost deloc ușor să decidem beneficiarii ediției 2013. Mai presus de premiile în bani pe care le-au câștigat, sportivii respectivi și-au îmbogățit experiența privind realizarea unei candidaturi în cadrul unui program care a dovedit o dată în plus că prin muncă și tenacitate orice proiect bun poate fi dus până la capăt”.

Totodată, printre juraţii de la categoria artă s-au numărat Markos Albert - violonist, concertmaestrul Filarmonicii Transilvania din Cluj, Miriam Cuibus - actriță a Teatrului Național Cluj, Timotei Nădășan - grafician, Nelida Nedelcuț - profesor universitar, prorector al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj.

Timotei Nădășan, membru al juriului de artă, a declarat: „Am fost bucuroși să constatăm anul acesta o îmbunătățire semnificativă în calitatea proiectelor depuse. Dacă această creștere se va menține și în anii viitori, va fi și mai greu să împărțim bugetul alocat acestei categorii”.

Kinga Daradics, preşedinte executiv și Country Chairman al MOL România, a menţionat: „Susținem performanțele și aspirațiile tinerilor, ceea ce pentru noi înseamnă o implicare activă și pe termen lung în viața comunității. Câștigătorii celor șapte ediții anterioare au fost premiați la circa 600 de competiții naționale și internaționale”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 12 tineri din judeţul Suceava, 11 sportivi şi o flautistă, printre câștigătorii unui program naţional de promovare a talentelor.
 Vizualizări articol: 1666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
12 tineri din judeţul Suceava, 11 sportivi şi o flautistă, printre câștigătorii unui program naţional de promovare a talentelor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei