Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 94 (5301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal uriaş

Patronul unei benzinării, trimis în judecată după ce a ameninţat că aruncă totul în aer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un bărbat din comuna Dumbrăveni, proprietar al unei benzinării din localitate, a fost trimis ieri în judecată, după ce, susţin procurorii, respectivul a provocat un scandal uriaş, turnând benzină pe o autocisternă cu carburanţi care se afla în interiorul staţiei şi ameninţând că aruncă totul în aer.

Respectivul, Ştefan Huţan, în vârstă de 39 de ani, a fost dat pe mâna judecătorilor pentru nu mai puţin de patru infracţiuni.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava îl acuză de ameninţare, lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tentativă de distrugere.

Faptele s-au petrecut în seara zilei de 28 iulie 2012, atunci când între administratorul benzinăriei respective, situată pe partea stângă a DN 29, şi reprezentantul firmei care i-a livrat carburant a izbucnit un scandal, cei doi neînțelegându-se cu privire la cantitatea de benzină ce trebuia descărcată dintr-o autocisternă încărcată cu aproape zece tone de carburant.

Procurorii susţin că Ştefan Huţan l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele pe reprezentantul firmei respective, după care a început să arunce înspre acesta cu bucăţi de lemn şi pavele, amenințându-l cu moartea.

La faţa locului se afla şi un poliţist, sesizat de izbucnirea unui scandal la benzinărie, însă acesta nu a reuşit să-l calmeze pe administrator.

La un moment dat, explică anchetatorii, Ştefan Huţan a luat o canistră în care se afla benzină şi a stropit autocisterna, ameninţând că îi va da foc şi astfel vor exploda cu tot cu staţia de carburant.

A intervenit din nou poliţistul, care a reuşit să-l împiedice pe scandalagiu să-şi pună în aplicare ameninţările.

 

Clienţii din benzinărie s-au urcat în maşini şi au fugit

Ştefan Huţan a continuat însă să facă scandal şi s-a urcat la volanul unui tractor din apropierea staţiei de alimentare, apropriindu-se cu plugul utilajului foarte aproape de autocisternă, ameninţând că va provoca o nenorocire.

Poliţistul s-a interpus între tractor şi autocisternă şi l-a somat de mai multe ori pe Ştefan Huţan să se potolească.

Administratorul benzinăriei s-a dat jos din tractor, însă cu alte autovehicule, respectiv un autoturism de teren şi o autoutilitară, a blocat autocisterna.

Oamenii din benzinărie şi de pe terasa staţiei s-au alarmat, şi-au luat maşinile şi au plecat din zonă, speriaţi de comportamentul violent al administratorului şi de frica declanşării unui incendiu.

 

Şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, aceştia din urmă izolând cisterna şi luând măsuri de prevenire a unui incendiu.

Potrivit pompierilor, în cazul unui incendiu era un pericol public, întrucât flăcările se puteau extinde la întreaga clădire a benzinăriei şi puteau afecta şi circulaţia pe DN 29.

Ştefan Huţanu a fost reţinut pentru 24 de ore şi şi-a petrecut noaptea în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, iar ulterior, din data de 29 iulie 2012, s-a luat faţă de el măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu, măsură revocată după aproximativ o lună  de către Judecătoria Suceava.

La audieri, Ştefan Huţanu a recunoscut doar o parte dintre acuzaţii.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul unei benzinării, trimis în judecată după ce a ameninţat că aruncă totul în aer.
 Vizualizări articol: 1630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Patronul unei benzinării, trimis în judecată după ce a ameninţat că aruncă totul în aer4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRINCIPIUL ROTII...... trimis de
(23 apr 2013, 11:22:53
E , HE HE, SE INGROASA GLUMA, I SE CAM INTORC LUI NEA FANE, "FIE ROATA SI PATRATA TOT SE INVARTE EA ODATA"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei