Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 94 (5301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

Patru şoferi băuţi au provocat accidente cu opt răniţi în interval de câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Ziua de duminică, 21 aprilie, a fost una „neagră” pentru şoferii băuţi, în interval de câteva ore având loc patru accidente provocate de persoane aflate sub influenţa alcoolului.

Primul dintre accidente, despre care am relatat şi în ediţia de ieri a ziarului nostru, a avut loc duminică, în jurul orei 3.00, pe DN 29A, în comuna Adâncata. O tânără în vârstă de 19 de ani, Bianca S., din Suceava, aflată la volanul unui autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă şi s-a răsturnat, maşina oprindu-se într-un gard. În urma accidentului, şoferiţa şi alte două tinere, pasagere în maşină, au fost rănite, una având leziuni grave. În cazul tinerei de la volan etilotestul a indicat o concentraţie de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

Băuţi la volan, s-au izbit într-un cap de pod şi un stâlp

Aproximativ o oră mai târziu, tot pe DN 29A, pe raza localităţii Zvoriştea, a mai avut loc un accident provocat de un şofer beat. Conform anchetei poliţiştilor rutieri, Lucian M., în vârstă de 22 de ani, localnic, aflat la volanul unui autoturism, a vrut să vireze spre un drum secundar, şi, în curbă, a scăpat volanul de sub control, lovindu-se de un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu plagă escoriată şi escoriaţii faciale, leuziuni care necesită în jur de 5–7 zile de îngrijiri medicale, fără a pune probleme deosebite.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că şoferul de 22 de ani avea o concentraţie de 0,85 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Un al treilea accident a avut loc duminică, la ora 11.00, pe strada Nicolae Iorga din municipiul Suceava, în zona Gării Burdujeni. Poliţia precizează că Vasile V., în vârstă de 44 de ani, din Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat frontal într-un stâlp de iluminat public. Şoferul a suferit răni uşoare iar verificarea cu etilotestul a indicat o stare avansată de ebrietate, 0,87 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

 

S-au izbit de un stâlp şi apoi în gardul unei locuinţe

În fine, un al patrulea accident, cu consecinţe grave de această dată, a avut loc în jurul orei 14.20, pe DN 2E, în comuna Horodnic de Sus.

Din ancheta poliţiei a rezultat că Gheorghe M., în vârstă de 33 de ani, din Marginea, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției, a părăsit  carosabilul, intrând în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, apoi în gardul unei locuinţe.

În urma impactului, unul dintre pasageri, Vasilică M., în vârstă de 39 de ani, a fost rănit grav, în timp ce şoferul şi un minor de 11 ani, şi el pasager, au fost răniţi uşor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru şoferi băuţi au provocat accidente cu opt răniţi în interval de câteva ore.
 Vizualizări articol: 1957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Patru şoferi băuţi au provocat accidente cu opt răniţi în interval de câteva ore5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei