Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 94 (5301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Neverosimilul la el acasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Am avut parte de un weekend ca în titlu: întâmplări care de care mai bizare, surprize de toate felurile, întoarceri de rezultate când nu se mai aştepta nimeni, ce mai, spectacol în toate direcţiile. Am luat-o încă de sâmbătă la prânz când, după ziua de şcoală în contul săptămânii libere care va veni, am prins repriza a doua în Areni, unde am ajuns când era deja 1-1. O fi sau nu neverosimil să   pierzi jucând acasă cu unii care iau tot câte 4-5 goluri pe meci, care joacă şi cu un om mai puţin, ba mai ai parte şi de un arbitraj cu totul favorabil? Explicaţia e simplă, mi-a dat-o vecinul de bancă şi de suferinţă, profesorul Ovidiu Căldăruş, în stilu-i incomparabil: „Nu-i vezi cum aleargă, parc-ar fi în saci!?”. Mai târziu puţin, l-am revăzut, după exact un an, pe Ronnie. O'Sullivan. Campionul mondial care a vrut să abandoneze snooker-ul după titlul câştigat la ultima ediţie. Ronnie, fără de care acest sport este de-a dreptul insipid, indiferent de cât de buni or fi Higgins, Trump, Robertson ori Murphy. Ronnie e altceva, e un one man show cam cum erau Năstase ori Dobrin. L-a zăpăcit pe ălălalt, nu tocmai un nimeni: 10-4, făcându-i pe comentatori să spună că parcă ăla, şi nu Ronnie, „vine după un concediu de un an!!”. Ca neverosimilul să fie complet, cică în ultimele 4 luni Ronnie a... lucrat într-o fermă şi nu s-a atins de tac! Zău că p-asta chiar n-o cred. Pe înserate, fotbal: cum vi se pare o victorie în deplasare a unei echipe, Rapid, cu jucători neplătiţi de vreo 2 ani (unii, că alţii cu restanţe... doar de un an!), aflaţi în grevă, care nu s-au antrenat toată săptămâna şi care erau hotărâţi nici să nu se prezinte la meciul pe care totuşi l-au câştigat, după ce au fost conduşi cu 1-0 şi au rămas şi cu un om mai puţin!?! Tot atunci, în campionatul Spaniei, Valencia n-a jucat nimic cu Malaga, preţ de 24 de minute, apoi, în doar 6, le-a umplut ălora poarta cu 4 goluri! În fond, Malaga nu-i vreun Manchester City, care se îndrepta sigur către victorie la Londra, cu Tottenham. Numai că dincolo de minutul 70, parcă prin 72 sau 73, odat' i-a apucat pe ăilalţi nebunia. ... Şi au dat campioanei City 3 bucăţi în 4 minute! Şi tot neverosimil mi se pare să iei 7 medalii cu 3 gimnaşti (din 4 trimişi acolo!) la Europene. Ori să-l vezi pe Grosjean pe podium la Formula 1!
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neverosimilul la el acasă.
 Vizualizări articol: 1442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Neverosimilul la el acasă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei