Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 92 (5299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

GAL „Bucovina de Munte” oferă finanţări de 375.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Grupul de Acţiune Locală „Bucovina de Munte” a lansat prima sesiune de cereri de proiecte de finanţare prin intermediul măsurii 211 ”Respectarea principiului dezvoltării durabile în agricultură prin îmbunătăţirea managementului general al exploataţiilor agricole şi al unităţilor de procesare a produselor agricole”. Preşedintele GAL „Bucovina de munte”, Ioan Bogdan Codreanu, a explicat că termenul limită de depunere a proiectelor este 17 mai 2013, valoarea totală a finanţării disponibile fiind de 375.000 de euro. 

 

50.000 de euro, suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect

 

Depunerea proiectelor pentru această măsură se va face la sediul GAL „Bucovina de Munte”, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect este de 50.000 de euro, iar valoarea maximă eligibilă nu poate depăși suma de 100.000 de euro. De precizat că pentru aceste finanţări pot să depună proiecte primăriile şi agenţii economici din cele 11 localităţi care fac parte din GAL „Bucovina de Munte”, respectiv Pojorâta, Câmpulung Moldovenesc, Sadova, Vatra Moldoviţei, Vama, Breaza, Moldova Suliţa, Izvoarele Sucevei, Fundu Moldovei,  Frumosu şi Moldoviţa.

 

Cine poate beneficia de finanţări şi pentru ce fel de prioecte

Ioan Bogdan Codreanu a ţinut să precizeze că pentru aceste finanţări pot fi depuse proiecte pentru modernizarea şi restructurarea sectorului agroalimentar şi forestier în vederea creşterii productivităţii muncii şi a accesului pe piaţă, încurajarea înfiinţării grupurilor de crescători de animale şi producători din sectorul agricol în vederea obţinerii de produse de calitate, precum şi pentru îmbunătăţirea competitivităţii fermelor comerciale şi de semi-subzistenţă.

Codreanu, care este şi primar al comunei Pojorâta, a adăugat că de aceste finanţări pot să beneficieze fermieri, proprietari privaţi de pădure, persoane fizice şi juridice şi asociaţii ale acestora; comune, oraşe şi municipii care deţin pădure, sau asociaţii ale acestora, precum şi forme asociative ale proprietarilor de pădure.

 

Rezultatul evaluărilor cererilor de finanţare, comunicat în scris dar şi pe internet

Ioan Bogdan Codreanu a mai explicat că acest grup de acţiune locală îi va notifica în scris şi prin intermediul paginii de internet www.bucovinademunte.rope toţi solicitanţii privind rezultatul evaluărilor cererilor de finanţare depuse de către aceştia la sediul GAL „Bucovina de Munte”.

El a precizat că informaţii detaliate privind accesarea şi derularea Măsurii 211 sunt prezentate în „Ghidul Solicitantului”, care se distribuie gratuit, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la tel/fax: 0230-313049, e-mail galbucovinademunte@yahoo.ro, sau la adresa poştalăCâmpulung Moldovenesc, Str. Calea Bucovinei, Nr. 26A. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului GAL „Bucovina de Munte” oferă finanţări de 375.000 de euro.
 Vizualizări articol: 2192 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
GAL „Bucovina de Munte” oferă finanţări de 375.000 de euro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei