Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 92 (5299)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Show

Isterie, fericire, aplauze îndelungi, la concertul oferit de LaLa Band, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Trupa LaLa Band a creat isterie printre copiii şi adolescenţii suceveni care au venit în număr mare la concertul organizat joi seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, să-şi întâlnească idolii, să facă fotografii cu vedetele, să primească postere cu autografele artiştilor.

Concertul a început cu 40 de minute întârziere, pentru că fanii care au avut bilete VIP Gold s-au întâlnit cu vedetele înainte de spectacol, în Sala Mică a Casei de Cultură, având oportunitatea de a participa la o sesiune foto cu membrii trupei.

Fanii au primit obiecte inscripţionate „LaLa Band” şi postere cu autografele artiştilor. Şedinţa foto a fost programată pentru ora 17:00, dar a început la ora 18:00, pentru că Trupa LaLa Band, întoarsă ieri de la un spectacol pe care l-a susţinut la Chişinău, a fost „reţinută” mai multe ore la Vama Albiţa şi a ajuns cu întârziere la Suceava.

Vedetele din serialul „Pariu cu viaţa” şi-au cerut scuze public pentru întârziere şi le-au oferit sucevenilor circa trei ore de show de exploziv.

 

Copleşiţi de isteria creată în sală

Membrii Trupei LaLa Band au susţinut, la Suceava, al XXVII -lea concert, din cel de-al treilea turneu LaLa Love Tour, după cum a spus Bubu, bateristul trupei, în deschiderea concertului. Tinerii artişti au cântat zeci de piese, unele din serialul „Pariu cu viaţa”, altele cover-uri sau piese proprii, au dansat, au comunicat cu publicul, au fost aplaudaţi la scenă deschisă, copleşiţi uneori de isteria creată în sală. În repetate rânduri, vedetele au mulţumit publicului pentru căldura cu care le-au întâmpinat, pentru faptul că au venit în număr mare la concertul lor. Artiştii au schimbat mai multe ţinute pe parcursul concertului, au cântat live, au transmis multă emoţie, ce şi-a găsit locul în inimile fanilor din sală.

Majoritatea copiilor din sală au dorit să aibă amintiri de la acest concert. Şi-au deschis telefoanele, tabletele, aparatele foto şi s-au pus pe treabă. Aproape că nu îţi dădeai seama cine este mai concentrat: artiştii de pe scenă sau tinerii din public, care doreau să surprindă tot ce mişcă pe scenă şi nu se dezlipeau de aparate.

 

Cuplurile din LaLa Band

Ţipete, lacrimi, fericire...., atunci când pe scenă au intrat, pe rând sau toate la un loc, cuplurile din LaLa Band, care au interpretat piese cunoscute de spectatori. În unele cazuri, duetele muzicale s-au încheiat cu câte un sărut, două..., în aplauzele şi ţipetele fanilor.

Cristina şi Vlad par a fi cei mai iubiţi membri din LaLa Band, şi pentru că povestea de pe micile ecrane s-a transformat în iubire reală. Aplauze îndelungi au primit şi Sore, Bubu, Costin, Alina, Dorian, Ana, mai nouă în trupă, etc. La finalul concertului, în public au fost aruncate două baloane mari, care s-au „spart” în zeci de baloane mai mici, colorate, spre încântarea tinerilor din sală, dar şi a părinţilor, bunicilor, care, în unele cazuri, i-au însoţit la spectacol.

 

O bucurie... copiilor

În public s-au aflat fani LaLa Band veniţi de la Botoşani, Tg. Neamţ, Vatra Dornei, Gura Humorului, Fălticeni, Rădăuţi şi din multe alte localităţi sucevene, special pentru a-şi întâlni idolii. Pentru părinţi nu a contat nici distanţa şi nici preţul biletului dacă au dorit să le facă o bucurie copiilor.

O bucurie am reuşit s-i facem şi noi Oanei – Elena Cojocari, din localitatea Sf. Ilie, comuna Şcheia, care suferă de tetrapareză spastică, oferindu-i o invitaţie la concertul LaLa Band. Oana este o luptătoare şi vrea să-şi învingă propriile limite. Chiar dacă acum merge cu dificultate, cu multă voinţă, cu sprijinul permanent al profesorului Mihai Constantinescu, licenţiat în kinetoterapie, care s-a oferit gratuit să facă terapie cu adolescenta, Oana se visează într-o zi mergând singură, făcând lucruri noi, pe care aproape 15 ani nu a reuşit să le facă, fiind ţintuită într-un scaun cu rotile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Isterie, fericire, aplauze îndelungi, la concertul oferit de LaLa Band, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 2100 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Isterie, fericire, aplauze îndelungi, la concertul oferit de LaLa Band, pe scena suceveană3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bani se gasesc la dezmat, NU si pt. Madrigal!! trimis de
(21 apr 2013, 09:04:54
Isterie... la LaLa Band!?
Dezmatul si incultura a patruns in viata noastra si este la ordinea zilei!!!! Cine sa mai faca educatie cind si TV-urile aduc prostituatele, inocenete, de pe centura?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei