Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 42 (5249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 21 – 27 februarie

Târgul de Handmade

În perioada 22 – 28 februarie, la parterul Iulius Mall se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Obiectele unice ale artiştilor bucovineni vor îmbogăţi colecţiile celor amatori de bijuterii, ornamente şi accesorii lucrate manual. Evenimentul creează cadrul perfect pentru cei care au pornit deja în căutarea mărţişoarelor.

 

Expoziţie la Iulius Mall

Până pe 28 februarie, clienţii Iulius Mall pot admira lucrările fotografice din cadrul expoziţiei „Jupânu’ pune punctul pe (e)i!”, organizată de Revista „Jupânu'”, în colaborare cu Centrul Cultural Bucovina şi Alianţa „Pro Bucovina”. Cei interesaţi găsesc la etajul Iulius Mall aproximativ 100 de imagini fotografice realizate de fotojurnalista Oana Şlemco şi desene satirice semnate de caricaturistul Mihai Pânzaru.

 

Dans pentru copii, la Iulius Mall

Luni, miercuri şi vineri sunt zile cu dans la Iulius Mall, pentru cei mici. De la ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor putea lua lecţii gratuite de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

 

Joi, 21 februarie

Spectacolul „Caii la fereastră”

La Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava va avea loc, de la ora 19.00, în interpretarea colectivului de actori de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani, spectacolul „Caii la fereastră”, după piesa renumitului dramaturg Matei Vişniec. În distribuţie: Volin Costin, Bogdan Muncaciu, Gina Pătraşcu, Ioan Creţescu, Andreea Moţcu, Mirela Nistor, Alexandru Dobinciuc. Scenografia: Mihai Pastramagiu. Ilustraţia muzicală: Sergiu Screlea. Un spectacol excepţional, cu efecte speciale, care nu trebuie ratat! Preţul unui bilet este de 20 de lei (pentru elevi 10 lei), iar biletele se pun în vânzare cu jumătate de oră înaintea spectacolului.

 

Frozen Party la Hollywood

„Frozen Partyla Hollywood. Te așteptăm cu multă votcă. Shot-ul de votcă are prețul de numai 3 lei toată noaptea. Petrecem până în zori la maxim, cu super muzică alături de DJ PUFF”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755.571.749

 

Film la Universitatea „Ştefan cel Mare”

De la ora 19.00, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava continuă promovarea filmelor româneşti premiate internaţional prin proiecţia lung-metrajului „Periferic” (2010). Biletele se pot cumpăra de la Observatorul Astronomic. Preţul unui bilet este de 5 lei. Proiecţia va avea loc în Auditorium „Joseph Schmidt”, Str. Universităţii nr. 13.

 

„Cetina”, la Padrino

„În Padrino încingem o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15%, după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro.

 

Trupa 9, La Fierărie Talcioc Cultural

TRUPA 9, de la ora 21:00, la Talcioc Cultural.

Prețul unui bilet de intrare este de 5 lei.

 

Vineri, 22 februarie

„Caii la fereastră”, un spectacol excepţional, cu efecte speciale, care nu trebuie ratat

La Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava va avea loc de la ora 18.00, în interpretarea colectivului de actori de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani, spectacolul „Caii la fereastră”, după piesa lui Matei Vişniec. Preţul unui bilet este de 20 de lei (pentru elevi 10 lei), iar biletele se pun în vânzare cu jumătate de oră înaintea spectacolului.


Retro Special Party Night,la Hollywood

„Retro Special Party Nightla Hollywood. Dacă îți sărbătorești ziua de naștere la noi primești o reducere de 25% la nota de plată. Colectivul Hollywood îți urează <La Mulți Ani> și te așteaptă să sărbătorești alături de noi”, anunţă organizatorii.

Rezervări: 0755.571.749

 

„Dialoguri Literare în Cărtureşti”, la Iulius Mall

De la ora 17.00, pasionaţii de literatură îşi dau întâlnire la Iulius Mall. Librăria Cărtureşti şi Clubul de Iniţiativă Literară îi invită pe suceveni să savureze un ceai alături de membrii cenaclului. „Dialoguri Literare în Cărtureşti” este un eveniment adresat tuturor celor care apreciază operele literare.

 

Stand-up comedy, la Padrino

„Începând cu ora 22:30, te invităm la un super spectacol de stand-up comedy cu Sorin Pârcălab şi Cătălin Bordea de la Un Show Păcătos la Antena 1”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 23 februarie

„Black & White Party”, la Hollywood

„Black & White Party. Dress to impress. Toate rezervările de minim şase persoane, cu patru fete petrecărețe la masă, îmbrăcați după tematică, primesc o sticlă de votcă din partea casei! Atmosferă întreținută de DJ PUFF și DJ OCTAVIANO”, anunţă organizatorii. Rezervări: 0755.571.749

 

„Global Village”, ediţia a IV-a, la Iulius Mall

De la ora 13.00, clienţii Iulius Mall sunt invitaţi la cea de-a patra ediţie a „Global Village”, eveniment organizat de către AIESEC Suceava. Manifestarea culturală îşi propune să aducă împreună oameni şi culturi din diferite colţuri ale lumii. De această dată, şase studenţi internaţionali îşi vor prezenta tradiţiile şi cultura ţării de provenienţă, iar prin dans, muzică şi preparate culinare cei prezenţi vor face o incursiune în ţări precum Brazilia, China, Pakistan, S.U.A., Taiwan, Ucraina, Vietnam, Anglia, Austria, Franţa, Rusia şi Italia. Nu vor lipsi nici momentele artistice, acestea fiind susţinute de Mihai Boicu, Ansamblul Arcanul, The Mechanix, Palatul Copiilor şi Boomdance.

 

Ateliere de creaţie la Kidsland

Creativitatea năzdrăvanilor va fi valorificată prin atelierele de creaţie, organizate, de la ora 12.00, la Kidsland – Iulius Mall.

 

Distracţie la Padrino

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Drago – Week-end, La Fierărie Pub Boem

La Fierărie Pub Boem, ora 21:00, Drago – Weekend, în compania strunelor lui Marius Baţu. Acces: 10 lei

 

Invitaţie la Offices Club

The Final sensuality Night Fever @ Offices Club.Sexy Ladies Get Free Drinks. Offices Club is everything you want. RSVP 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Duminică, 24 februarie

Lansare de carte la Şcoala Gimnazială Rîşca

De la ora 13:00, la Şcoala Gimnazială Rîşca va fi lansat volumul de versuri

„Biserica de Cuvinte”, semnat de profesoara Mihaela Grădinariu.

 

Teatru pentru copii

De la ora 12.00, în zona Kidsland – Iulius Mall, copiii vor fi spectatorii piesei de teatru prezentată de talentaţii artişti ai Teatrului de Păpuşi „Puppet”. 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei