Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 42 (5249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Statistici

Turiştii cazaţi oficial în judeţ, mai puţini şi mai grăbiţi să plece

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Numărul persoanelor care s-au cazat într-o unitate hotelieră de pe raza judeţului Suceava în cea mai importantă lună a turismului, decembrie, a scăzut semnificativ în 2012 faţă de 2011. Aşa arată statisticile oficiale ale Direcţiei Judeţene de Statistică Suceava, în baza datelor raportate de agenţii economici care oferă de la zece locuri de cazare în sus.

Datele statistice arată că în decembrie 2012 în judeţ au fost cazate 17.992 de persoane, mai puţine cu 6,4% decât în decembrie 2011. Un indicator şi mai important, numărul de înnoptări, este într-o scădere şi mai semnificativă.

„În luna decembrie 2012, în judeţul Suceava, în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare turistică au fost înregistrate 43.865 de înnoptări. Faţă de decembrie 2011, numărul înnoptărilor a scăzut cu 9,3%”, se arată în analiza Direcţiei Judeţene de Statistică Suceava.

Pe zone turistice, cel mai mare număr de sosiri au înregistrat structurile situate în zona montană, cu 43,3%, fiind urmate de cele din municipiul Suceava, cu 28,4%, şi zona staţiunii balneare Vatra Dornei, cu 18,2% din total.

Pe grade de clasificare, cei mai mulţi turişti cazaţi în decembrie în judeţ au ales hoteluri de două stele.

Cifrele statistice mai arată că, din numărul total al celor sosiţi în judeţ în decembrie 2012, 95,9% au fost turişti români şi 4,1% turişti străini. Aşadar destul de puţini străini.

„Numărul turiştilor străini sosiţi în judeţ a fost de 746. Faţă de luna decembrie 2011, numărul turiştilor străini a înregistrat o scădere cu 20,6%”, se arată în analiză.

Trebuie spus că aceste date statistice se fac în baza raportărilor agenţilor economici din domeniu şi de multe ori măsurătorile făcute prin alte metode, în teren, oferă date diferite. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turiştii cazaţi oficial în judeţ, mai puţini şi mai grăbiţi să plece.
 Vizualizări articol: 1224 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Turiştii cazaţi oficial în judeţ, mai puţini şi mai grăbiţi să plece1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RECOMANDARE trimis de
(21 feb 2013, 13:58:05
TREBUIE INDRUMATI SA VIZITEZE FOSTUL MUNICIPIU C-LUNG AJUNS GUBERNA, IN URMA
COMPETENTEI,PRICEPERII SI TALENTULUI DE CARE AU DAT DOVADA EDILICIUNILE CARE S-AU PERINDAT PRIN DIFERITE FUNCTII.[[S-AU POATE AU O MISIUNE!].
AICI POT AVEA PARTE DE SENZATII TARI PRECUM-HARJONELILE CU ,,OILE LATRATOARE'' ALE PRIMARIEI,DEASEMENEA POT VIZITA MULTE OBIECTIVE IMPORTANTE CARE ZAC NEFOLOSITE SI PE CARE S-AU CHELTUIT BANI PUBLICI SI NU NUMAI.MAI POT VEDEA URMARILE JAFULUI SILVIC DIN IMPREJURIMI,SURSA DE ,,APA POTABILA''SI CUM ARATA CEI RESPONSABILI CU CELE PREZENTATE-O SCURTA VIZITA IN PRIMARIE.POT AFLA POVESTI INTERESANTE DE LA CEI DE LA ASOC.DE PROPRIETARI,CUM SE POATE UMBLA LA BUZUNARUL OMULUI,FARA CA ACESTA SA-SI DEA SEAMA,SAU SEF DE INSTITUTIE FIIND,CUM POTI CERSI PERMANENT BANI DE LA PRIMARIE,FARA SA FII VERIFICAT CUM II CHELTUIESTI.
2.   COMPLETARE trimis de
(21 feb 2013, 14:07:38
TURISTII MAI POT CUNOASTE O SERIE DE SOMITATI CULTURALE SOSITE IN C-LUNG,CARE SCRIU ISTORIE,, DUPA URECHE''SI CUM II PLATESC UNII DIN DIFERITE INTERESE.NOROC CA NE MAI TRAIESC BATRANII!!!
DESPRE UNII,,VETERANI DE RAZBOI'' CARE AU STAT ASCUNSI IN GROAPA DE CARTOFI,IN TIMPUL RAZBOIULUI SI ACUM URMASII AU PENSIE DE ,,VETERAN''-VA URMA!
LAUDABILA PRESTATIA LU' DOM' PROFESOR DE LA ,,IPI BOCOVINA'' LA TV,INSA INCOMPLETA ,ATUNCI CAND A VORBIT CEA FOST C-LUNGUL ODATA-MAI TREBUIA SPUS SI CINE A DUS ORASUL IN STADIUL CARE ESTE,DOAR II CUNOASTE DESTUL DE BINE-IN BAZA ,,OBIECTULUI DE ACTIVITATE''-CERCETARE SI INFORMARE-HA!LA NAIBA!
CA SA NU MAI CARCOTEASCA INVIDIOSII ,MAI DRAGA STOLO!
3.   INGRIJORATOR trimis de
(21 feb 2013, 14:22:42
ASOCIATIA ABONATILOR LA ,,MONITORUL DE SUCEAVA'' INTREABA CU INGRIJORARE IN SUFLET DE CE NU MAI PRIMESC IN ACEST AN,,MONITORUL DE C-LUNG''???
IN ACELASI IMOBIL CU REDACTIA,FUNCTIONEAZA SI UN ATELIER DE BIOREZONANTA,CARE RECOMANDA UNORA,PTR PARAZITI INTESTINALI , TRATAMENT CU PAINE SI 10 PICATURI DE GAZ LAMPANT,DIMINEATA PE SUFLETU' GOL.O FI CEVA,DAR RECOMANDAT ESTE SA INGURGITEZI LEACU'CAND LUNA PLINA ESTE IN DESCRESTERE-CUM I S-A RECOMANDAT UNEI D-NE,DUPA 28 FEBR.A.C.ACUM ,ORI PARAZITII AU PROBLEME LA FICAT,CAND DESCRESTE LUNA,ORI CRESTE PRETUL LA BARILUL DE PETROL,POATE CONLUCREAZA CU STATIILE PECO,ALT MOTIV NU VEDEM.
MAI TREBUIE SA CUMPERI TOT DE LA ATELIER SI O PUZDERIE DE TINCTURI,CARE TREBUIE AMESTECATE SI BAUTE,DE AICI SI DENUMIREA LOCALA DE,, ATELIER FARMACO-BIO-REZONANT'',CARE MAI ELIBEREAZA SI DOUA TIPURI DE ,,DOCUMENTAR'' MEDICAL:
UNUL TIPARIT IN INTREGIME LA CALCULATOR PROBABIL SI ALT TIP SEMI-TIPARIT,COMPLETAT PRIN SCRIERE,,IN VIU''!!!
SPERAM CA CEI DIN REDACTIE SA NU FI URMAT UN ASTFEL DE TRATAMENT SI ACUM NU MAI POT SA SCRIE.DOAMNE FERESTE!
4.   Logic trimis de
(21 feb 2013, 14:59:26
Preturile sunt comparabile sau mai mari ca Ungaria si Austria, iar despre conditii, ce sa mai vorbim. Exemplu: 4 STELE Ungaria 50 EURO. 4 MARGARETE - Suceveava, 60 EURO.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei