Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 28 (5235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei scări de bloc din Rădăuţi fără apă rece, din cauza datoriilor acumulate la ACET

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locatarii din trei scări de bloc au rămas ieri sau vor rămâne de astăzi fără apă rece în apartamente, după ce prestatorul de utilităţi, ACET SA, a decis să suspende furnizarea acesteia din cauza restanţelor foarte mari la plată.

În urmă cu circa trei săptămâni, directorul Agenţiei rădăuţene a ACET SA Suceava, inginerul Costel Florea, a avertizat rău-platnicii despre posibilitatea sistării apei reci în cazul în care nu vor fi achitate datoriile proprietarilor de apartamente, însă semnalul de alarmă tras de ACET nu a fost perceput decât de o parte dintre cei vizaţi.

„Încă din data de 16 ianuarie, Agenţia ACET Rădăuţi a comunicat locatarilor din 14 scări de bloc din municipiu care aveau datorii foarte mari că, în cazul în care nu vor achita măcar parţial din datoriile acumulate către ACET, vom fi nevoiţi ca de la 4 februarie să sistăm furnizarea apei reci. Numai proprietarii din zece scări au ţinut cont de avertismentul nostru şi au achitat o parte din restanţe. Au rămas într-o stare critică locatarii dinpatru scări, mai exact cei din Calea Bucovinei 35A, scara A, cu restanţe de 11.674 de lei, Calea Bucovinei nr.33 A, cu 8.824 de lei, Eudoxiu Hurmuzachi nr.4 sc.A – 21.393 de lei şi Mihai Viteazul nr.10 sc.A – 14.538 de lei. Din cei menţionaţi anterior, în cursul zilei de azi (n.r. ieri), cei Calea Bucovinei 33A au achitat jumătate din sumă şi nu vom lua nici o măsură împotriva lor, însă celelalte trei scări cu datorii mari vor fi debranşate astăzi şi mâine (n.r ieri şi azi). Mai mult, intenţionăm ca pe viitor să procedăm astfel la toate scările care nu îşi vor achita datoriile către noi. Vreau să menţionez că debranşarea acestor scări se va face în condiţii legale şi am anunţat despre situaţia creată atât Consiliul Judeţean Suceava, cât şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică din Rădăuţi, ISU şi Primăria municipiului Rădăuţi”, a declarat directorul Agenţiei ACET Rădăuţi, inginerul Costel Florea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei scări de bloc din Rădăuţi fără apă rece, din cauza datoriilor acumulate la ACET.
 Vizualizări articol: 1476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Trei scări de bloc din Rădăuţi fără apă rece, din cauza datoriilor acumulate la ACET3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RECOMANDARE trimis de
( 5 feb 2013, 13:26:02
PREA-CINSTITELE CAPETENII DE LA ASOCIATII,SA-SI RUPA DE LA GURA CEVA BANI SI SA O INVITE PE LOREDANA SA CANTE PE FIECARE SCARA-APA,APA,APA,PANA RAI-PLATNICII SE VOR ,,GHIFTUI''SI VOR DEVENI SUBIT,BUNI-PLATNICI.
GANDITI-VA OAMENI BUNI,CA RECUPERATORII DE LA ASOCIATII NU-SI PRIMESC PROCENTELE PTR RECUPERAREA SUMELOR RESTANTE!!!
CHIAR TOTI,NU-SI POT INSCENA SPARGERI SI FURTURI DIN ASOCIATII,NUMAI EI STIU CUM SE ZVARCOLESC NOAPTEA IN PAT,CAND LASA ZECI DE MII DE LEI IN SERTARELE DE LA BIROU,BANI NEPAZITI.SI ASA SUNT DESTUL DE BOLNAVI SI DE STRESATI[UNII],ALTII LA VARSTE VENERABILE,ASA CA,NU-I MAI TERORIZATI FIE-VA MILA DE NECAZURILE LOR,NU MAI INTREBATI DE ZOAIELE DE LA ROBINET,BAGATI MANA ADANC IN BUZUNAR SI DECARTATI.VA ROG SA TINETI CONT DE TOTI DEPENDENTII :
APELE ROMANE,SGA.ACET,AJAC,DSP SI MUUUUUULTI ALTII!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei