Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 28 (5235)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prin AJOFM Suceava

35 de oferte de locuri de muncă în străinătate pentru şomerii din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava are disponibilă o ofertă foarte bogată de locuri de muncă în străinătate, cele mai multe solicitări de angajare venind din Norvegia, Olanda şi Germania. În total este vorba de 35 de oferte, iar unele dintre ele conţin zeci de posturi disponibile.

Astfel, angajatorii din Olanda caută mai mulţi ingineri în România. Este vorba de posturi de inginer în utilaj tehnologic, inginer de proces, inginer construcţii civile şi industriale, inginer de proiect, inginer mecanic utilaj tehnologic chimic şi inginer mecanic.  

Angajatori din Germania au o listă şi mai bogată de locuri de muncă disponibile. Posturi de ospătar, în număr de 30, barman - 30, bucătar - 20, expozant - trei şi ajutor în agricultură - un post.

O listă şi mai lungă vine din Norvegia. Nordicii caută inginer conducte, inginer automatist, senior inginer geolog, inginer mecanic, inginer electric, inginer instalator, inginer inspector construcţii, inginer automatizări, operator la maşini de imprimat, cele mai multe oferte fiind de câte cinci locuri de muncă. 

Oferta la zi mai cuprinde un post de programator în Malta şi un job de referent validare informaţii în limba română în Polonia. De asemenea, se caută cinci drujbişti în Austria, doi medici stomatologi în Slovacia şi şapte consultanţi monitorizare IT în Polonia.

Ofertele de locuri de muncă în străinătate promovate de AJOFM Suceava sunt oferite prin intermediul programului EURES, o reţea de cooperare între serviciile publice europene de ocupare a locurilor de muncă.

Informaţii suplimentare despre fiecare post în parte, de la condiţii de participare la interviuri şi până la salarizare, pot fi obţinute pe site-ul suceava.anofm.ro sau la sediul AJOFM Suceava, unde există un consilier pentru locuri de muncă în străinătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 35 de oferte de locuri de muncă în străinătate pentru şomerii din judeţ.
 Vizualizări articol: 2259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
35 de oferte de locuri de muncă în străinătate pentru şomerii din judeţ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei