Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 nov 2012 - Anul XVII, nr. 264 (5169)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tâlhărie

Bătut până la desfigurare şi lăsat în chiloţi, în vecinătatea cimitirului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rădăuţi. Vineri dimineaţă, puţin după ora 04.00.

Bătut măr, jefuit, lăsat doar în chiloţi în apropierea cimitirului central din municipiul Rădăuţi şi în şoc hipotermic. Aceasta era starea în care a fost găsit, la primele ore ale zilei de ieri, un bărbat din Giurgiu care a avut nenorocul să „guste” din ospitalitatea unor tineri din municipiu.

Dragoş Constantin Dina, are 33 de ani, este originar din comuna Floreşti – judeţul Giurgiu, şi de o bucată bună de vreme are o slujbă permanentă în Anglia. Pentru că ultima oară când a venit în ţară a călătorit cu un autocar al firmei TransNicolaescu, şi pentru că a fost mulţumit de condiţii, a decis ca la întoarcerea în Marea Britanie să meargă cu aceeaşi firmă. Dina a ajuns la Autogara Rădăuţi puţin după miezul nopţii de joi spre vineri, şi dimineaţă, la ora 07.00, avea o cursă cu care intenţiona să plece spre Marea Britanie.

Pentru că i se făcuse foame, şi-a pus în plan să mănânce ceva. A ieşit din autogară şi a abordat doi tineri, pe care i-a întrebat unde ar putea găsi o ciorbă caldă. Cei doi, foarte „amabili”, s-au oferit să-l conducă spre un local cu program non-stop, iar giurgiuveanul a fost bucuros că şi-a găsit companie pentru orele cât mai avea până la plecarea spre Anglia.

 

„Când mi-am revenit îmi era foarte frig şi atunci am realizat că nu mai aveam decât chiloţii pe mine”

Cei trei au ajuns la un restaurant, au mâncat, au băut şi câteva tării, apoi au plecat spre autogară, pe o „scurtătură”, după cum i-au spus rădăuţenii bărbatului din Giurgiu. Mai precis, au ales poteca paralelă cu calea ferată, spre zona staţiei CFR. ”După ce am mâncat şi am băut împreună, am plecat toţi trei spre autogară, şi la un moment dat am fost lovit în cap şi am căzut pe pământ. Îmi aduc aminte vag că mi-au dat şi cu pumnii şi cu picioarele... Nu îmi aduc aminte mai mult... Când mi-am revenit îmi era foarte frig şi atunci am realizat că nu mai aveam decât chiloţii pe mine. Am văzut nişte cruci, cred că eram lângă un cimitir, cu greu m-am ridicat de jos, şi după ce am umblat pe nişte străduţe, am văzut un telefon public, de unde am sunat la 112... Apoi a venit o maşină de poliţie care m-a luat de acolo”, spunea cu greu, ieri dimineaţă, Dragoş Constantin Dina de pe patul spitalului rădăuţean, unde a fost internat cu diagnosticul „fractură piramidă nazală, echimoze palpebrale bilateral, escoriaţii multiple la nivelul trunchiului şi membre inferioare”, leziuni pentru care are nevoie de circa 20 de zile de îngrijiri medicale.

 

În apropierea cimitirului au dat foc hainelor, pentru a şterge orice urmă

Imediat după ce bărbatul a fost recuperat din zona cimitirului şi transportat la spital, poliţiştii rădăuţeni au luat la „periat” municipiul şi după scurt timp i-au identificat pe autori, doi tineri din municipiu, Albert Nold, în vârstă de 18 ani, şi Adrian Creţu, de 20 de ani. Puţin după ora 06.00, judiciariştii rădăuţeni l-au luat chiar din pat pe Nold, iar despre Creţu iniţial au aflat că era plecat din municipiu, însă după câteva ore a fost reţinut şi acesta.

În timpul investigaţiilor, poliţiştii au aflat că tâlhăria fusese pusă la cale de cei doi încă în perioada cât erau la restaurant, şi după ce l-au dezbrăcat pe giurgiuvean şi l-au deposedat de portmoneul în care erau 200 de lire sterline, au mers în apropierea cimitirului şi au dat foc hainelor pentru a şterge orice urmă.

Agentul-şef principal Constantin Caleancea, de la Biroul Investigaţii Criminale, a precizat că cei doi tineri vor fi cercetaţi sub acuzaţia de tâlhărie. Ieri după-amiază tinerii urmau să fie prezentaţi în faţa magistraţilor rădăuţeni cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătut până la desfigurare şi lăsat în chiloţi, în vecinătatea cimitirului.
 Vizualizări articol: 9216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 15 voturi
Bătut până la desfigurare şi lăsat în chiloţi, în vecinătatea cimitirului4.4515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sobolani trimis de
(10 nov 2012, 13:56:02
 ☭  mamelor lor de sobolani, dupa ce ala le-a dat sa crape si sa bea, l-au mai si talharit... FMM de zabalosi. Le doresc sa aiba parte de cat mai multa dragoste la bulau. Sa nu-si mai poata tine handelul in ei si sa-l scape in izmene la fiecare sughit.
2.   Alber Nold e popos ! trimis de
(11 nov 2012, 16:35:03
Cautati pe facebook numele talharului Albert Nold , si o sa va dati seama ca e o scursura care posteaza in ipostaze gay , un cocalar ce mai ...
3.   Comentariu trimis de
(12 nov 2012, 21:43:26
La parnaie cu aceste scursuri si sa iasa peste 20 ani cu rozeta flenduri, sa-nvete sa se comporte cu un om de buna credinta , care i-a si hranit pe deasupra!
4.   Comentariu trimis de
(14 nov 2012, 01:01:17
de unde sti tu alinutzu ca e scursura si gay?faptul ca are parinti diferiti nu inseamna ca e scursura,
dar tu nu cred ca l-ai cunoscut personal sa vezi ce persoana e?! motivul ca a facut fapta asta numai el stie, in Romania asta de rahat normal ca te apuci de dat in cap ca alta solutie nu este!!!!! A fost coleg cu mine 2 ani de zile e un baiat de nota 10
5.   Nold albert trimis de
(14 nov 2012, 01:18:21
eu nu cred ca berti a facut asa ceva. eu sunt colegul lui de calsa si eram chear buni prieteni. daca a facut asta , a facut-o din cauza alcoolului. si nu este gay. poate cei care au spus ce e gay le place de el si asa speara . poate voi sunteti gay si va place de el!!!
eu as vrea sa scape cat mai repede colegu
6.   Comentariu trimis de
(14 nov 2012, 01:36:35
normal ca din cauza alcolului, nu era in stare sa faca asa ceva daca te putea ajuta cu orice putea,,, cat despre gay?!cred ca va f...si nu va platit:))
suntem cu tine Albert fosta clasa 10 j. si daca ar fi un presedinte in tara asta nu s-ar mai fi intampla din astea!!!!Un presedinte de rahat ca doar normal fiecare trage la oala lui dar daca nu esti in stare ca conduci o tara stai dracului acasa...
Albert suntem cu tine buna sau rau indiferent ce ai face!sper sa treci de perioada asta...
Repede il judecati dar voi nu va-ti gandit ia dat in cap k poate nu avea ce manca sau si ala batut sa laudat cu bani ca nu au avut baieti vedeni ca avea ala bani hai sa fim seriosi, isi merita pedeapsa dar nu il judecati pt ce a facut-o ca nu sti prin ce o trecut in viata lui de atata bine in Romania este foarte normal sa te apuci de dat in cap dat tu ca tea tinut parinti mereu cu bani nai de unde sti cum e sa iti castigi singur paine...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei