Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 nov 2012 - Anul XVII, nr. 264 (5169)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Ovidiu Donţu – jurnal de campanie

La hramul bisericii din Dolhasca

Cu ocazia sărbătorii creştineşti Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, candidaţii USL Ovidiu Donţu şi Ioan Stan au participat la slujba oficiată la biserica din Dolhasca ce are hram ziua arhanghelilor. Alături de sutele de credincioşi, Donţu şi Stan s-au întâlnit aici şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nichifor. Participanţii la slujbă le-au transmis candidaţilor problemele comunităţii din Dolhasca, profitând şi de prezenţa aici a reprezentanţilor administraţiei locale. Ovidiu Donţu, candidat la funcţia de senator al Colegiului 3 – Suceava, într-un dialog purtat cu zeci de cetăţeni ai oraşului, a promis sprijinul domniei sale în privinţa investiţiilor necesare unei localităţi înaintate vremelnic la statutul de oraş.

 

La Probota, împotriva demolării unei şcoli

Lipsa de interes faţă de problemele fireşti ale copiilor noştri a fostului guvern PDL a făcut ca noua construcţie a şcolii din Probota să fie pusă într-un plan propus... demolării. Nu este vreo glumă proastă, ci decizia unor foşti demnitari pedelişti iresponsabili care au vrut să demoleze  o parte a şcolii din satul Probota. La faţa locului au fost prezenţi Ovidiu Donţu – candidatul pentru Senat din Colegiul 3 Suceava, deputatul Ioan Stan, care candidează pentru un nou mandat, Alexandru Rădulescu – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, precum şi reprezentanţi ai administraţiei locale, alături de cetăţenii care au solicitat o întâlnire cu responsabili ai administraţiei judeţene. Cei doi, Donţu şi Stan, au promis că lucrările la noua clădire vor continua cu respectarea normelor legale. Mai mult, deputatul Ioan Stan a luat la faţa locului legătura telefonică cu ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, solicitându-i prezenţa urgentă, în teritoriu, la Probota, pentru rezolvarea urgentă a acestei probleme.

 

De Sfinţii Arhangheli, sfinţire de troiţă, în comuna Fântânele

De ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil,  în localitatea Stamate, subordonată administrativ comunei Fântânele, a fost sfinţită o superbă troiţă din lemn, aflată la intersecţia principală a satului. La manifestare au fost prezenţi Ovidiu Donţu – candidatul USL la Senat al colegiului senatorial numărul trei, precum şi deputatul Eugen Uricec, care candidează pentru un nou mandat pentru Colegiul Nr. 4 de deputaţi. Cetăţenii aflaţi la această sărbătoare au discutat cu cei doi candidaţi necazurile cu care se confruntă comuna lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Donţu – jurnal de campanie.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 4 voturi
Ovidiu Donţu – jurnal de campanie1.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unu, doi, trei trimis de
(10 nov 2012, 12:39:15
Unu: Dolhasca a fost inaintata la statutul de oras in mandatul presedintiei dui Mirza la Consiliul Judetean Suceava; pohta dlui Mirza, acum zece ani, de a transforma mai multe comune din judet in orase, a facut ca Dolhasca sa stea, pardon de comparatie, cu fundul in doua luntrii si sa nu beneficieze de bani europeni: nu a primit bani din 'dezvoltare rurala' deoarece, nu-i asa, nu mai era rurala, dar nici din 'dezvoltare regionala' deoarece, nu-i asa, nici prea urbana nu era;
Doi: Scoala cu pricina a fost ridicata - prin incalcarea flagranta a legislatiei care reglementeaza constructiile - in zona protejata, sub zidurile Manastirii Probota, monument UNESCO; o fi vorbit dl Stan cu ministrul Andronescu, mai important este sa stie sa valseze: daca promit ca scoala ramane acolo unde este, Stan si compania iau niscaiva voturi de la parintii scolarilor; risca, in schimb, sa indemne la ganduri necurate pe maicutele de la manastire;
Trei: De apreciat spiritul ecumenic al dlui Uricec; la Fantanele, catolic fiind, s-a inchinat in fata unei troite ortodoxe.
1.1  RE: Unu, doi, trei trimis de
(11 nov 2012, 07:18:55
dar ... nu-i gata ! nu fii "om se zeamă"happy
să purcedem : ( 4 ) cu distihurile din trecut
să ne jucăm , băsist , făcând o anagramă
s-arătăm ( nu ? ) că Donţu a greşit că n-a tăcut

( 5 ) orice faci , oricum şi pentru oricine
sare un OM6DE6SEAMA politizând
că "în alt madat" , căăăă ... nu-i convine
că unde , că care , că cine , că când

( offf ! şi ştiu că asta nu se gată curând .. ?! )

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei