Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 nov 2011 - Anul XVI, nr. 262 (4860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Primarul Sectorului 3 a deschis Târgul „Produs în Bucovina” din Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă, a participat, în cursul zilei de ieri, la deschiderea Târgului „Produs în Bucovina” din Bucureşti. Târgul este organizat de Asociaţia „Produs în Bucovina”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, şi se va desfăşura până duminică în parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul parc Titan).

La deschiderea târgului, Liviu Negoiţă a ţinut să precizeze: „Vreau să mulţumesc Consiliului Judeţean Suceava şi Asociaţiei <Produs în Bucovina> pentru că au răspuns invitaţiei noastre. Pentru al doilea an consecutiv, bucureştenii se pot bucura de un eveniment de excepţie. După ediţia de anul trecut a târgului, am vizitat Bucovina şi am fost extrem de încântat de oameni şi de locurile pe care le-am văzut. Din acest motiv le recomand tuturor să meargă şi să viziteze Bucovina şi să cumpere produse din Bucovina”.

Printre invitaţii la Târgul „Produs în Bucovina” se numără actorii Florin Piersic, Alexandru Arşinel, Vladimir Găitan, Vasile Moraru. De asemenea, bucureştenii vor putea participa la spectacole de muzică populară susţine de artiştii Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, precum şi de mai mulţi interpreţi de muzică populară suceveni, printre care Laura Lavric sau Margareta Clipa.

 

Flutur: „Putem să le oferim bucureştenilor o mică Bucovină chiar la ei acasă”

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că la ediţia de anul acesta a Târgului „Produs în Bucovina” din Bucureşti participă 30 de producători şi procesatori agricoli din judeţul Suceava, zece meşteri populari, precum şi artişti profesionişti şi amatori.

Flutur a declarat că „la invitaţia primarului Sectorului 3, prietenul meu Liviu Negoiţă, le putem oferi bucureştenilor o mică Bucovină chiar la ei acasă. Vizitatorii vor putea să vadă şi să deguste produsele tradiţionale, gastronomia bucovineană, vor putea aprecia îndemânarea meşterilor populari şi se vor putea bucura admirând portul şi dansul popular din Bucovina”.

De precizat că încă de la primele ore după deschiderea târgului, standurile producătorilor şi meşterilor suceveni au fost vizitate de un număr important de persoane, printre acestea numărându-se şi mulţi suceveni stabiliţi în Bucureşti.

La ediţia de anul trecut a Târgului „Produs în Bucovina” din Bucureşti, standurile producătorilor, procesatorilor şi meşteşugarilor suceveni au fost vizitate de peste 500.000 de persoane, bucureşteni şi turişti veniţi în Capitală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sectorului 3 a deschis Târgul „Produs în Bucovina” din Bucureşti.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Primarul Sectorului 3 a deschis Târgul „Produs în Bucovina” din Bucureşti3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ADEVARATA PROMOVARE trimis de
( 5 nov 2011, 12:31:20
FELICITARI PT TOTI CEI PREZENTI LA ACEST TARG SI DE ASEMENI PT ORGANIZATORI ''''''''''''''''''
2.   Felicitari trimis de
( 5 nov 2011, 22:16:53
nu sunt portocalie, dar tin sa felicit aceasta initiativa. m-am uitat vineri pe Etno si am vazut deschiderea. f. frumos. treaba cu bocovina e deseori exagerata, dar ideea asta mi-a placut.
3.   Felicitari CJ Suceava trimis de
( 6 nov 2011, 22:36:02
Va felicit pentru faptul ca ati adus un colt din Bucovina in Bucuresti si ati oferit foarte multor oameni placerea de a va cunoaste portul, sufletul si muzica.
Nu ma intereseaza culoarea politica, cine si ce a facut, ma intereseaza faptul ca ati reusit sa bucurati sufletele multor romani cu muzica si bunatatile din Bucovina, ne-ati demonstrat ca VA PASA!!!!

Va multumim pentru aceste zile minunate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei