Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 nov 2011 - Anul XVI, nr. 262 (4860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Petrecere

Tradiţional versus modern, la Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Tradiţional versus modern a fost tema Balului Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, eveniment care a avut loc joi seară, la Casa de Cultură.

Şi pentru că a fost vorba şi de tradiţional, şi de modern, balul a debutat în această atmosferă, iar prezentatorii spectacolului au intrat în scenă îmbrăcaţi în haine populare, dar şi în haine moderne, deopotrivă.

După deschiderea spectacolului, care trebuie precizat că a fost gândit şi realizat în totalitate de elevi ai liceului, pe scenă au fost invitate majoretele de la LPS, fete care au întrunit întru totul noţiunea de modern, dar şi de tradiţional. Modern pentru că au evoluat cu un dans modern şi tradiţional fiindcă a devenit deja o tradiţie ca fetele din trupa de majorete să deschidă balul în fiecare an. Mişcările dinamice ale fetelor au încins distracţia printre spectatori şi nu numai şi au pregătit intrarea în scenă a perechilor de concurenţi de la concursul de Miss şi Mister.

 

Probă de karaoke

Opt perechi de boboci au venit în faţa publicului în cel mai tradiţional mod posibil, în costume populare şi au încins o horă pe scenă. După ce bobocii au făcut cunoştinţă cu publicul, spectacolul a continuat cu muzică uşoară, cu Stage of Joy, trupă coordonată de profesoara Aniela Vasiliu.

Plini de umor, elevii de la LPS au pregătit un fragment din piesa „O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale, iar Ziţa, Veta, Spiridon şi Chiriac au destins atmosfera. După teatru a urmat un dans modern plin de energie cu Kangoo Jumps şi apoi o melodie.

A urmat apoi un nou moment umoristic, „Costică, dormi?”, pus în scenă de doi elevi ai liceului. Şi dacă tot nimeni nu a putut dormi, scena a fost pregătită pentru un nou dans, de data aceasta modern la noi, tradiţional în India. După dansul indian, bobocii au venit din nou pe scenă, iar apoi solista Loredana Prisăcariu a interpretat melodia „Floarea dorului”. Spectacolul de joi seara a fost plin de momente umoristice, cum ar fi şi cel care a urmat, o lecţie la şcoală adaptată după Caragiale, despre castravete.

A venit apoi momentul pentru o probă din cadrul concursului de Miss şi Mister. O probă modernă „până în măduva oaselor”, proba de karaoke.

Toate cele opt perechi de concurenţi au intrat în scenă şi fiecare candidat a trebuit să extragă un bilet dintr-o urnă. Pe bilet era numele unei melodii pe care bobocii trebuiau să o cânte. Distracţia a fost în toi şi concurenţii s-au distrat la culme când au avut de interpretat „Hai vino iar în gara noastră mică”, „Un albastru infinit” sau „Hora mea-i moldovenească”, dar şi melodii mai moderne, precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ţi-am promis” sau „Cum am ajuns să te iubesc”. Balul a continuat cu obiceiuri tradiţionale, cu nişte descântece recitate de elevi din clasa a IX-a din şcoală.

 

Tradiţional, cu Alexandru Recolciuc

Tot într-o atmosferă tradiţională a intrat în scenă şi Ansamblul „Dorul Bucovinei”, cu o suită de dansuri populare, după care solistul popular Alexandru Recolciuc a interpretat câteva piese. După dansuri moderne şi tradiţionale, după muzică modernă şi tradiţională, fetele din trupa de dans a liceului au venit din nou în scenă. De data aceasta, fetele au spart tradiţia cu un dans mai puţin obişnuit, o horă stilizată. Fetele din trupa de dans sunt pregătite de profesoara Lucia Purice.

Următoarea probă a bobocilor din concurs a fost cea de mim, iar concurenţii au avut de mimat anumite acţiuni care au stârnit râsul printre spectatori.

A urmat apoi o nouă scenetă, „Viaţa ca un box”, şi muzică folk, după care trupa de dans a liceului i-a invitat pe toţi la un tango.

Emoţiile bobocilor se apropiau de sfârşit, pentru că aceştia au mai fost chemaţi pentru ultima dată în faţa publicului şi a juriului, înainte de premiere. A fost proba ţinutelor de seară, după care concursul s-a încheiat şi juriul a fost invitat să delibereze.

 

Modern, cu Alexandra Ungureanu

Şi dacă e modern, modern să fie, aşa că Alexandra Ungureanu şi trupa Crush au fost invitaţi în scenă şi au oferit publicului un spectacol dinamic, care a ridicat sala în picioare. Timp de mai bine de jumătate de oră, publicul a cântat şi a dansat alături de Alexandra Ungureanu şi băieţii de la Crush.

Odată încheiat concertul, a venit momentul ca bobocii să-şi primească premiile. Astfel, au fost acordate mai întâi premiile Miss şi Mister Facebook, care au fost câştigate de Denysa Haszda şi Cosmin Todică.

Titlurile Miss şi Mister Talent, locul III în concurs, au fost câştigate de Laura Gemănar şi Cozmin Lulciuc, iar Miss şi Mister Popularitate, echivalentul locului II, au devenit Raluca Băncescu şi Laurenţiu Filimon.

Cei mai frumoşi boboci ai Liceului cu Program Sportiv, Miss şi Mister 2011, au fost desemnaţi Raluca Şpac şi Cătălin Bordei.

Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava
Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava
Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava Balul Bobocilor 2011 - Liceul cu Program Sportiv Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tradiţional versus modern, la Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv.
 Vizualizări articol: 2933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Tradiţional versus modern, la Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   . trimis de
( 5 nov 2011, 16:10:46
nu mi sa parut tocmai corect cine a luat missu erau fete mai frumoase de exemplu nr 3 sau nr 2 nu sa tinut cont de inaltime nici de frumusete macar.nici cum sau imbracat nu ati vazut rochita cu botine??sa fim seriosi si nici misterul nu a fost pe frumusete asa cum ar trebui sa se acorde nr 2 era foarte dragut si nr 3.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2011

Topul Balurilor Bobocilor 2011
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei