Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 aug 2011 - Anul XVI, nr. 183 (4781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Corneliu Vornicu îi prezintă primarului Lungu situaţia în care se află Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local al PNL Suceava Corneliu Vornicu a ţinut să-i prezinte primarului municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, situaţia în care se află Suceava. Corneliu Vornicu a spus că doreşte să facă acest lucru după ce a citit zilele trecute că este extrem de mulţumit cum s-au derulat lucrările în Suceava pe perioada cât a fost în concediu şi că sucevenii trebuie să înţeleagă că „Suceava este un şantier, nu are cum să arate oraşul frumos”.

Vornicu a spus că Suceava era cândva unul dintre oraşele cele mai cochete şi liniştite din România, însă în momentul de faţă a devenit un „etern şantier, care nu se mai termină”. „Asta în condiţiile în care bani au fost din abundenţă atât din finanţări guvernamentale, cât şi europene, dar şi din împrumuturile care au dus acest oraş aproape de limita maximă de îndatorare”, a spus Vornicu. El a mai spus că în momentul de faţă Suceava este unul dintre cele mai poluate oraşe ale României.

Consilierul local liberal a mai criticat faptul că în ultimii ani Primăria Suceava s-a împrumutat cu importante sume de bani, în condiţiile în care municipalitatea putea să acceseze fonduri europene nerambursabile sau să promoveze parteneriatul public-privat pentru realizarea unor investiţii. „Consider că finanţarea prin credit bancar ar fi trebuit să fie ultima soluţie în acest caz, pentru că aceste credite nu sunt gratuite, ci sunt purtătoare de dobânzi. La un calcul simplu, Primăria Suceava are de plată zilnic nu mai puţin de 500 de milioane de lei vechi doar dobândă la creditele accesate”, a precizat Corneliu Vornicu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Vornicu îi prezintă primarului Lungu situaţia în care se află Suceava.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Corneliu Vornicu îi prezintă primarului Lungu situaţia în care se află Suceava4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da trimis de
( 5 aug 2011, 11:48:46
Sunt convins ca Lungu nu stie in ce situatie se afla Suceava, si sigur are nevoia de parerea unui liberal. Daca era Biasanu cum arata Suceava? A? Suceava este cel mai mare santier din Rromania si cel mai prost oras. Asta e Suceava, asta avem, asta meritam. Intr-un oras cu prosti, cu inculti, cu baieti de cartier analfabeti, cu cocalari, pitzipoance, dobitoci, spargatori de seminte, ce pusca mea ati vrea sa aveti? In Suceava, pana si curvele au plecat. Sunteti jalnici cu orasul vostru. Va rezumati numai la a va compara cu Botosani si sa spuneti ca suntem mai buni. Suntem un mare  ☭ . Prostilor ! Sa traiti bine, fraierilor !
1.1  RE: Da trimis de
( 6 aug 2011, 10:58:30
Animalx tu din care categorie faci parte? Sunt sigur ca esti sucevean asa ca sigur faci parte din categoriile enumerate de tine, cucul isi striga numele si tu urli nu strigi. opreste-te!
2.   Incorect trimis de
( 5 aug 2011, 12:17:54
Ati facut parte din puterea locala si vedeati tot ce va convenea ca si astia. Toti cei care ajung la putere,uita in slujba cui sunt pusi si se comporta ca proprietari de judet.Va sucesc mintile partidele,presedintii,interese personale si de grup,deveniti santajabili si va aduceti aminte de URBE doar atunci cand vin alegerile ca sa-i mai prostiti pe PROSTI.Ne-am saturat de mizerie,de hotie,de fatarnicie,de TUPEU....
3.   Vornicule, sunteti la fel!Tot treaba de mintuiala! trimis de
( 5 aug 2011, 18:32:06

Ornologilor, inconjurati-va de arhitecti competenti si luati ca exemplu municipiile Piatra Neamt si chiar vecinii nostri botosaneni. Veti avea ce invata de la ei in special cum trebuie sa arate un oras civilizat, sub toate aspectele.

De subliniat ca si acolo se lucreaza la greu, la refacerea soselelor, trotuarelor, etc

La ei, la tot pasul, gasesti curatenie, soselele frumos marcate, occidental, strazile si trotuarele cu multa diversitate de culori, unde te poti plimba, banci multe, parcuri multe si frumos amenajate, florile, verdeata…. in general este o incîntare si-ti creează confort si buna dispozitie.
3.1  RE: Vornicule, sunteti la fel!Tot treaba de mintuiala! trimis de
( 6 aug 2011, 10:54:37
Latule ce ai de spus, acolo tot PDL-ul e la putere. Cum explici atitudinea ta ostila in orice situatie fata de PDL? Comentezi de dragul de a comenta. CLAR!
4.   @spinu trimis de
( 6 aug 2011, 13:51:21
Mai Spinule, incearca o alta metoda de a fi un idiot. Prostule !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei