Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 aug 2011 - Anul XVI, nr. 183 (4781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu roţile-n sus

Trei tineri răniţi grav, după ce s-au izbit cu maşina într-un copac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri au fost răniţi grav în noaptea de miercuri spre joi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 1:00, pe DN 2, pe raza localităţii Sasca Nouă, în comuna Cornu Luncii.

La volanul maşinii respective, înmatriculată în Italia, se afla Florin I., în vârstă de 23 de ani, din comuna Vereşti, singurul, de altfel, care a scăpat fără leziuni în urma impactului.

Potrivit poliţiei, tânărul nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit de pe carosabil, a lovit un pom de pe marginea drumului, după care maşina s-a răsturnat.

În urma impactului, trei tineri, pasageri în autoturism, au fost răniţi grav, fiind preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Judeţean Suceava.

E vorba de două minore, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, din comuna Mălini, şi un tânăr de 24 de ani, Vasile B., din comuna Slatina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri răniţi grav, după ce s-au izbit cu maşina într-un copac.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Trei tineri răniţi grav, după ce s-au izbit cu maşina într-un copac4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A-nceput! trimis de
( 5 aug 2011, 12:44:54
minunata luna august! luna cand "stranierii" vin sa ne arate ce masini tari au si cat de prosti soferi sunt! si reusesc cu brio!
2.   Pt. navigatorul tom-tom trimis de
( 5 aug 2011, 15:42:11
eu citesc zilnic monitoru si vad ca aceste accidente nu se intampla doar in luna august ci in tot timpul anului. desigur sant printre stranieri si unii care fac accidente dar marea majoritate conduc foarte foarte bine . sofer prost ai putea fi tu cand o sa iesi pentru prima data din romania si o sa incurci circulatia printr-un oras european-viena ,roma ,madrid ,milano unde toti stranierii o sa-ti arate degetul ,o sa te injure si o sa se mire cum de ai luat carnetul de conducere FRAIERULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
3.   Bai ciuc inca una si ma duc trimis de
( 5 aug 2011, 16:58:17
bai zdreanta de europa ce esti idiot de la coada vacii sunt satul de soferi din astia de europa ca tina care habar nu au ce e ala un volan..... auzi la el viena si roma si ...... dute la caruta si revino-ti in fire ca mam saturat sa vad si aici dar in special pe afara cum circulati "voi soferii europeni" idiot ce esti
4.   DN2 trimis de
( 5 aug 2011, 19:41:50
D-nu Rusu,nu ca ar fi chiar asa de important,sau ca asta ar fi cauza accidentului,dar DN2 nu trece prin loc Sasca Noua, com Cornu Luncii.Parerea mea.
5.   Da trimis de
( 6 aug 2011, 02:32:21
am vazut masina a 2 zi la locul accidentului .... deci era drum dreptrolling on the floor))) nici o curba!!!rolling on the floor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei