Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 aug 2011 - Anul XVI, nr. 183 (4781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Spor la crime şi violuri!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din punctul de vedere al înţelegerii, chiar al iubirii neţărmurite pe care le-o poartă infractorilor cu păcate grele pe mica lor conştiinţă, judecătorii români sunt rude de sânge, chiar fraţi cu cei francezi.

De prin anul 2005 încoace, a devenit un obicei ca femeile cu pasiune sportivă din Franţa, care practică joggingul regulat prin parcuri şi prin zonele periferice ale oraşelor, să dispară în timp ce-şi exercită programul, de parcă ar fi victimele unor fenomene de natură paranormală.

Imediat ce constată dispariţiile, apropiaţii lor alarmează autorităţile, antrenând desfăşurarea unor forţe poliţieneşti impresionante, pentru a le căuta. În final, după o cercetare mai scurtă sau mai lungă, femeile sunt descoperite, mai bine zis cadavrele lor, calcinate sau în diverse grade de descompunere. Invariabil, se stabileşte ştiinţific că, înainte de a fi omorâte, victimele au violate şi chinuite, deşi chin mai mare decât să te violeze un zăbălos nu cred că există pentru o femeie.

Interesant este că toţi autorii acestor crime înfiorătoare, acompaniate de violuri, sunt infractori recunoscuţi, condamnaţi la ani grei şi închişi pentru fapte anterioare de aceeaşi natură. La datele crimelor comise asupra joggeuselor, ei ar fi trebuit să se afle cu toţii sub cheie, în debaraua cu ticăloşi numită puşcărie.

Ar fi trebuit. Numai că judecătorii, băieţi şi fete de comitet, au considerat că ei şi-au vindecat năravul şi nu mai prezintă pericol social, astfel că le-au dat drumul anticipat. I-au eliberat prieteneşte, ca să poată viola şi ucide din nou, fiind păcat ca talentele să li se prăpădească la răcoare. „Mergeţi, băieţi, şi practicaţi-vă hobby-ul în continuare! Scuzaţi-ne că v-am deranjat cu arestarea şi puşcăria! La revedere şi spor la violuri şi la crime!”

Câtă înţelegere! Nu există dragoste mai curată decât aceea dintre judecător şi infractor. Două categorii profesionale atât de apropiate una de alta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spor la crime şi violuri!.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Spor la crime şi violuri!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei