Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2011 - Anul XVI, nr. 155 (4753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Zilele Municipiului 2011, la final

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Show de excepţie pe scena amenajată în piaţa centrală din municipiul Rădăuţi. Sâmbătă seară, Celia, Alb Negru şi Pepe au reuşit să adune aproape opt mii de localnici, dar şi tineri din comunele învecinate, care au umplut până la refuz zona centrală, în cea de-a doua zi de desfăşurare a festivităţilor prilejuite de Zilele Municipiului Rădăuţi 2011. Dacă ziua de sâmbătă a debutat cu un concurs de skandenberg şi cu un meci de baschet de stradă, piaţa centrală a început să se anime la orele serii, când pe scena Festivalului Internaţional de Folclor „Arcanul” au urcat formaţiile din străinătate. După câteva reprize de cântec şi dans din Grecia, Georgia, Ucraina şi Bulgaria, reprize care au încălzit rapid publicul, după lăsarea întunericului a venit rândul celor care erau deja aşteptaţi de circa opt mii de oameni. Celia, Alb Negru şi Pepe i-au ţinut în priză cu hiturile lor pe rădăuţeni până la miezul nopţii, când pe cer au apărut jocurile de artificii.

„Dacă tinerii ăştia care au cântat au reuşit să mă ţină lângă scenă până acum, deşi am aproape 60 de ani, vă spun sincer că îmi părea rău dacă aş fi plecat şi aş fi pierdut artificiile. Astăzi m-am simţit mai mândru ca de obicei pentru că sunt rădăuţean şi de aceea cred că e nimerit să-i mulţumesc primarului Olărean pentru cum a organizat această sărbătoare”, a precizat imediat după feeria de pe cerul municipiului Ionel Popescu, un rădăuţean din cartierul Hipodrom.  

 

Parada cântecului, dansului şi portului popular a marcat închiderea festivalului

Ca şi în anii precedenţi, parada cântecului, dansului şi portului popular a marcat închiderea Festivalului „Arcanul”, paradă organizată în zona centrală a municipiului, ieri, la orele prânzului. După festivităţile de final şi după spectacolul care a tras cortina peste ediţia XX a Festivalului Internaţional de Folclor „Arcanul”, în faţa publicului rădăuţean au cântat Adriana Bucevschi, Dana Dăncilă,  Ionela Popescu Şerban, Fraţii Reuţ şi trupa Blue River. Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a declarat la finalul festivităţilor dedicate Zilelor Municipiului: „Mă bucur că am reuşit să organizăm cu bine această sărbătoare, că festivalul şi celelalte manifestări s-au desfăşurat în normalitate, dar cel mai tare mă bucur că am văzut în aceste trei zile rădăuţeni fericiţi, oameni cu chipuri luminoase… Aceasta este cea mai mare mulţumire pentru mine şi abia atunci când am văzut acele chipuri am realizat că cetăţenii urbei au apreciat eforturile depuse de noi pentru Zilele Municipiului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zilele Municipiului 2011, la final.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Zilele Municipiului 2011, la final5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei