Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2011 - Anul XVI, nr. 152 (4750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promisiuni

Lungu: „Toate străzile pe care au fost lucrări ISPA sau de termoficare vor fi refăcute de primărie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Străzile care au fost distruse de lucrările de utilităţi publice, precum lucrările ISPA, cele de termoficare sau cele de modernizare a iluminatului public, vor fi refăcute în cele din urmă de primărie, care vrea să toarne, pe cât posibil, covoare asfaltice, nu să facă doar o cârpeală de moment, precum cea practicată în general de cei care aveau obligaţia să le refacă după ce au lucrat acolo.

Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, a precizat că aceste eforturi sunt necesare deoarece, în ciuda faptului că, în cele din urmă, constructorii au astupat şanţurile făcute, străzile pe care s-a lucrat lasă mult de dorit.

“Este o reuşită finalizarea proiectului ISPA la Suceava, cu toate greutăţile apărute, cu toate străzile care au fost distruse şi apoi refăcute cum au fost refăcute… Toate străzile pe care au fost lucrări ISPA, de termoficare sau de iluminat public, vor fi refăcute de primărie, pentru că în veci nu mai iese strada cum a fost atunci când se intervine pe ea. Chiar dacă au prevăzuţi bani în buget pentru refaceri, se referă strict la porţiunea pe care au lucrat, de aceea nu mai iese niciodată strada la fel cum era”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Sucevei a precizat că eforturile de refacere a străzilor distruse este vizibil deja pe străzi precum 22 Decembrie, Alexandru cel Bun şi Gheorghe Doja, care sunt deja refăcute cu covor asfaltic, în vreme ce pe alte străzi se lucrează din plin la refacere - Petru Rareş, în zona Mărăşeşti, Zamca, Victoriei – în Obcini, precum şi în alte zone din oraş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: „Toate străzile pe care au fost lucrări ISPA sau de termoficare vor fi refăcute de primărie”.
 Vizualizări articol: 1669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
Lungu: „Toate străzile pe care au fost lucrări ISPA sau de termoficare vor fi refăcute de primărie”2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(30 iun 2011, 11:09:43
Se prăbuşesc cu zgomot , dar în a lor ticăloşie
Vor să tragă cât mai mulţi în jos , după ei
Voievodatele portocalii peticesc o sărăcie
Pe un nou tip de organizare dar cu aceeaşi mişei

Unsuroşi ( de la prea mult caşcaval ) băsiştii
Tac în faţa zeci şi sutelor de întrebări decente
Fără urme de inteligenţă , de noimă , proştii
Ne eutanasiază prin a lor aranjamente

Fără pic de raţiune pentru naţiune
Fără ruşine aste vietăţi sordide
Fac ,, balet ’’ în ziare şi la televiziune
Furându-ne chiar şi grăsimea din blide
2.   Comentariu trimis de
(30 iun 2011, 11:20:24
cu ce vor fi refacute strazile? cu pavele de la simetryca ba ionele?
3.   Ilona trimis de
(30 iun 2011, 12:33:05
da, ne bucuram ca strazile vor fi refacute, dar trotuarele cind vor fi si ele refacute? aleile dintre blocuri?.......ni s-a promis acest lucru de 20 ani, pina in prezent nu s-a refacut nimic........taxele noastre unde se duc?......
4.   MOE pdl! trimis de
(30 iun 2011, 12:49:07
Cat de corupt poate fi acest primar?!!! Strazile trebuiau refacute de catre firmele care au realizat lucrarile, dar acestea fiind mana-n mana cu PRIMARUL prelipcan, nu au reparat strazile. Acum, strazile vor fi reparate din bani publici, adica din banii sucevenilor, cu pavele de la symmetrica! E foarte simplu! Inca un "buff" dat de primar!
5.   Pff trimis de
(30 iun 2011, 13:56:36
"vor, se vor, se va, vom face, se vor opera.." bla bla bla bla ba... yawn
6.   Boring !!! trimis de
(30 iun 2011, 14:09:37
Fapte nu vorbe , moara stricata ce esti !!! Si daca torni asfalt tip "plastelina " cu denivelari , crapaturi si balti incluse ca pe Alexandru cel Bun sau in zona Pietii Mari mai bine lasa-le dracu cum sunt !!!
7.   Asfalt trimis de
(30 iun 2011, 14:22:15
Se va turna asfaltul ca de obicei si un copil de gradinita ar face treaba mai buna,ce fac domnii din primarie care raspund de transporturii??plimbari in aer liber si daca se poate si cate o spaguta pe ici pe colo la vreo rubedenie in curte.Vedeti Aleea Lalelelor ca e noroiul pana la genunchi atunci cand ploua,dar degeaba scrim noi aici,cainii latra caravana trece si ei isi vad de afecerile lor murdare,de nu mai au mult si au o frica ,dar nu prea mare,cati de multi pdl-isti sunt in satucul nostru tot cine trebuie va iesi.
8.   Comentariu trimis de
(30 iun 2011, 14:41:14

Străzile care au fost distruse, speram ca vor fi refăcute, corect, nu să facă doar o cârpeală de moment, precum se face de obicei!

Strada spre Piata En-gros, Burdujeni, este complet distrusa si ar trebui pus ceva prundis.. nici pe jos nu se poate merge pe acolo!
Pe bd-ul 1 Mai, se scot siruri de pavele la trotuare si la sfirsit, nu vor mai arata ca noi, …va fi iar rau si urit.

9.   Viitorul relativ trimis de
(30 iun 2011, 16:39:03
se tot lauda domnul primar de ceva vreme ca are nu stiu ce program de asfaltare pentru trei strazi "ai caror locuitori au suferit destul" din cauza gropilor si a noroiului; doua dintre ele au fost asfaltate-respectiv Victoriei si Alexandru cel bun. Cum ramane cu Aurel Vlaicu?????????? Cit trebuie sa mai sufere oamenii de acolo, care in permanenta sunt in praf, noroi, gropi si ce mai vreti dumneavoastra? Sau, iertati-ma, Aurel Vlaicu nu se vede ca doar e in Itcani nu in centru ca celelalte si ce le trebuie alora drumuri bune ca doar e plin de tigani; ei bine nu-i chiar asa, sunt si oameni decenti care contribuie din greu la bugetul local. Dar probabil ca trebuie sa mai treaca vreo trei generatii ca sa se vada ceva. Sa va fie rusine domnilor de la primarie , nu stiu cum mai aveti tupeul sa apareti in public!
10.   Primarul cu maturoi electoral trimis de
(30 iun 2011, 20:45:37
Doar nu o sa le refac eu strazile,nea Ion din Prelipca.Eu doar platesc taxele la primarie si sunt la zi cu plata.Dumneata impreuna cu majoritatea portocalie,ii freci banii dupa bunul plac in interes electoral,dar vorba merge astfel: in folosul cetateanului se freaca banii contribuabilului.
11.   Banii nostrii!!!! trimis de
(30 iun 2011, 21:36:30
Avem cel mai "smecher" primar din cati au fost pana acum. Adica firmele care au primit bani sa faca treaba pana la capat (inclusiv asfaltarea) vor ramane cu banii in timp ce noi vom plati asfaltarea din banii nostrii.
12.   Mintiţi... domnule primar ! trimis de
( 1 iul 2011, 08:06:38
Gheorghe Doja nu e" deja refăcută cu covor asfaltic" - pt că acolo in zonă după ce s-au ingropat ţevile pe margine (zona carosabilă), s-a turnat covor asfaltic...după care s-au făcut şanuţuri traversale si s-a spart din nou covorul . Acum , doar aceste gropi s+au asfaltat, dar soşeaua a rămas cu denivelări ...zici că mergi cu maşina pe traverse.. Trotuarele nu s-au refăcut niciodată...din contra aşa stau de ani si ani ...zici că au fost bombardate...să vedeţi cum arată mai ales pe timp de ploaie...e mlaştină ..iar când e uscat zici că esti in deşert din cauza prafului stârnit de maşini !Deci , cu tot respectul ,domnule primar despre ce refacere si despre ce covor asfaltic vorbiţi , pe GHEORGHE DOJA ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei