Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2011 - Anul XVI, nr. 152 (4750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Intersecţie semaforizată la ieşirea din Suceava spre Dragomirna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai intens circulate intersecţii din cartierul sucevean Iţcani va fi semaforizată anul acesta, printr-o investiţie de aproximativ 100.000 de lei (un miliard de lei vechi).

“În vederea fluidizării traficului rutier vom monta un semafor nou în zona Iţcani. Intenţia noastră era de a semaforiza intersecţia care vine de la Mitoc (n. r. intersecţia dintre strada Mitocului şi strada Gr. Al. Ghica), dar în urma discuţiilor repetate avute cu cei de la Poliţia Rutieră s-a decis că nu se poate pune semafor acolo, pentru că s-ar produce o bandă de maşini care vor ajunge să staţioneze pe pasarelă, lucru care nu este admis”, a anunţat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Drept urmare, varianta luată în calcul pentru montarea semafoarelor este intersecţia din dreptul străzii Zefirului, o stradă recent asfaltată.

“Vor fi montate acolo două semafoare, unul pe strada Zefirului şi altul pe strada Mitocului, patru semafoare pentru pietoni, precum şi trei semafoare pentru maşini, cu leduri şi cronometru”, a explicat Lungu.

Edilul sucevean a precizat că această investiţie este justificată şi de parteneriatul pe care Suceava îl are cu Mitocu Dragomirnei în cadrul asocierii de tip zonă metropolitană, cât şi pentru a veni în sprijinul celor care vor să realizeze la ieşirea din Iţcani un complex turistic, cu terenuri de golf profesionale – proiectul Dragomirna Golf Resort.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intersecţie semaforizată la ieşirea din Suceava spre Dragomirna.
 Vizualizări articol: 1304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Intersecţie semaforizată la ieşirea din Suceava spre Dragomirna3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doar o vorba... trimis de
( 1 iul 2011, 08:19:23
Semaforul o fi bun ...dar realizarea unui complex turistic, cu terenuri de golf profesionale – proiectul Dragomirna Golf Resort- cred că e o aiureala ...de tipul " ţara in rayboi si baba se piaptană"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei