Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 oct 2010 - Anul XV, nr. 239 (4530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Afacerişti la câţiva ani

Reclame nostime şi multe zâmbete la „Târgul de Jucării” de la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reclama este sufletul comerţului. De asta s-au convins şi copiii care s-au prezentat sâmbătă la Târgul de Jucării de la Iulius Mall Suceava. Timp de patru ore, aproape 30 de copii s-au străduit să convingă potenţialii clienţi că marfa lor merită cumpărată. Ca nişte comercianţi care se respectă, „târgoveţii” au avut „case de marcat” şi pentru fiecare produs vândut au eliberat „bonuri de casă”. Preţurile au fost stabilite după bunul plac al fiecăruia şi au plecat de la câţiva bănuţi până la zeci de lei.

Reclama a fost şi ea un subiect forte al târgului. „Jucăria cea frumoasă, ia poftiţi de-o luaţi acasă!!!”, „Preţuri mici, mici, mici, pentru pitici!”, sau „La două jucării cumpărate ofer una gratis” au fost doar câteva dintre mesajele cu care micii vânzători au încercat să-şi atragă clientela.

De la păpuşi de tot felul, truse machiaj sau produse artizanale şi până la roboţi, tancuri, castele şi pistoale, clienţii au avut de unde alege după pofta inimii şi după grosimea buzunarelor părinţilor. Pentru a sparge monotonia minutelor în care cumpărătorii se lăsau aşteptaţi, organizatorii, Biblioteca I.G. Sbiera, Consiliul Judeţean Suceava, Iulius Mall şi Centrul Cultural Bucovina le-au oferit vânzătorilor de ocazie şi tuturor celor care au vizitat târgul momente de relaxare. Pe scena amplasată în mijlocul tarabelor cu jucării au urcat elevi ai Şcolii de Arte „Ion Irimescu” din Suceava, dar şi un clovn care i-a atras pe copii în diferite jocuri.

La final, au fost oferite două premii, unul pentru comerciantul care a reuşit să vândă cele mai multe produse şi altul pentru reclama cea mai frumoasă. A fost un târg în urma căruia toată lumea a plecat mulţumită acasă. Micii comercianţi care au vândut jucării s-au bucurat de succesul în afaceri, iar cei care nu au prea avut trecere în faţa clienţilor au asistat la spectacolele din incinta târgului şi s-au îndulcit cu bunurile oferite de organizatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reclame nostime şi multe zâmbete la „Târgul de Jucării” de la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Reclame nostime şi multe zâmbete la „Târgul de Jucării” de la Iulius Mall5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei