Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 oct 2010 - Anul XV, nr. 239 (4530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Promovare

Baconschi: „Bucovina a devenit cel mai important brand al României”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima ieşire în afara judeţului a firmelor din Asociaţia „Produs în Bucovina” în cadrul târgului cu acelaşi nume s-a dovedit un succes. Deşi vremea de afară nu a fost favorabilă, nu mai puţin de 51.000 de persoane au vizitat, la sfârşitul săptămânii trecute, sâmbătă şi duminică, Târgul „Produs în Bucovina”, care a fost organizat în parcarea Iulius Mall Iaşi.

Deschiderea oficială a târgului a avut loc sâmbătă, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a ministrului Afacerilor externe, Teodor Baconschi, a preşedintelui CJ Iaşi, Constantin Simirad, precum şi a parlamentarilor şi a altor reprezentanţi din administraţia locală din Iaşi.

„Este o iniţiativă pentru a vinde ceea ce avem mai bun. Şi Bucovina are peste 200 de produse tradiţionale omologate. Vorbim în primul rând de gastronomie, iar noi am lansat proiectul <Gustă din Bucovina> şi vă invităm la noi acasă să gustaţi. Dar astăzi am venit la Iaşi. Şi vom fi prezenţi aici şi le mulţumesc producătorilor şi procesatorilor agricoli care au venit aici să vă vândă aceste produse extraordinar de bune”, a spus Flutur la deschiderea Târgului „Produs în Bucovina” din Iaşi.

Prezent la deschiderea oficială a târgului, ministrul de Externe al României, Teodor Baconschi, a apreciat modul de promovare a produselor din judeţul Suceava, declarând în faţa celor prezenţi că în momentul de faţă Bucovina a devenit cel mai important brand al României.

 

În 2012, Târgul „Produs în Bucovina” va fi organizat în mai multe oraşe ale ţării

La târgul din Iaşi şi-au prezentat produsele 11 procesatori de carne, şapte procesatori de lapte, două asociaţii de producători mere, o fermă de creştere a animalelor, două asociaţi apicole, un apicultor individual, ieşenii putând să analizeze şi oferta turistică prezentată de două asociaţii de profil din judeţul Suceava.

De asemenea, pe parcursul celor două zile ale târgului, ieşenii au avut parte şi de mai multe momente artistice, oferite de Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, fanfara de la Stamate, formaţii artistice de copii, iar printre invitaţii speciali s-au numărat actorul Alexandru Arşinel, precum şi interpreţii de muzică populară Laura Lavric, Gheorghe Finiş, Pamfil Roată şi Maria Macovei.

Şeful administraţiei judeţene a precizat că târgul de la Iaşi a fost vizitat în cele două zile de peste 51.000 de persoane, care au putut să vadă „pe viu” şi să guste din produsele bucovinene. El a apreciat că târgul a fost un real succes nu numai din punctul de vedere al promovării, ci şi în ceea ce priveşte vânzările participanţilor. Astfel, în cele două zile au fost vândute peste 14 tone de carne, şase tone de produse lactate şi şapte tone de mere.

„Am primit foarte multe mesaje de apreciere. Din acest motiv am hotărât că anul viitor vom fi prezenţi în mai multe oraşe ale ţării. De asemenea, vrem ca acolo unde mergem cu târgul să găsim soluţii pentru a rămâne cu un magazin <Produs în Bucovina>, unde se vor găsi doar produse de calitate”, a spus Flutur.

Următoarea locaţie în care va fi organizat Târgul „Produs în Bucovina” va fi la Iulius Mall din Cluj Napoca, după care producătorii din judeţul Suceava îşi vor expune produsele în Timişoara şi Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baconschi: „Bucovina a devenit cel mai important brand al României”.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Baconschi: „Bucovina a devenit cel mai important brand al României”4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Invata nene... trimis de
(11 oct 2010, 14:01:46
Mai nene ziaristuele, stii ce inseamna brand? Si stii semnificatia constructiei "cel mai important"??? Vai de noi si de noi, in ce cacao suntem cu asa ziaristi ce se pun pres in fata autoritatilor, scriind fel de fel de prostii. Tu chiar crezi ce ai scris??? Chiar crezi ca ne poti prosti??? Nu vom scapa in veci de brandul "reclame cu oi" sau "ou de flutur" sau "stana " din centrul orasului. Si asta, chiar daca ar lucra la "brenduirea" sau "rebrenduirea" zonei, specialisti adevarati in brandig si publicitate.
1.1  RE: Invata nene... trimis de
(11 oct 2010, 15:25:09
Nu cred că încearcă cineva să te/ne prostească. E un articol care promovează o regiune a României cu un potenţial turistic ridicat.
2.   Fluturisme..... trimis de
(11 oct 2010, 17:49:22
intr-adevar fluturisme........prosteala...nu e vorba de nicio regiune.drumul oului incondeiat???la humor??oare?unde e putna?unde e ciorba radauteana???unde e vestita partie de schi din vatra dornei?iar muzica si invitatii...............tooooo bucovineni.gulia in bucovina??
3.   ... trimis de
(11 oct 2010, 17:51:09
In poze vad veselie, oameni rumeni la fata, care plesnesc de sanatate, numai zambete, belsug, prosperitate, etc...
Daca nu as cunoaste realitatea, atunci chiar ca as crede ca sloganul "sa traiti bine" rimeaza cu situatia din bucovina.
Realitatea... este cu totul alta, si o cunoastem cu totii, mai ales cei care au apucat si vremurile dinainte de '89

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei