Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 oct 2010 - Anul XV, nr. 239 (4530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vizită

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, sărbătoreşte la Suceava 150 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, va fi prezent astăzi la Suceava, la deschiderea oficială a manifestărilor dedicate împlinirii a 150 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” din Suceava. Evenimentul va avea loc astăzi, începând cu orele 9:30, la colegiul menţionat, iar directorul liceului, Dan Popescu, a declarat că “ministrul Funeriu şi-a confirmat prezenţa la eveniment”. Cât despre ceilalţi invitaţi la eveniment, precum Regele Mihai al României, preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi alţi miniştri din cabinetul său, directorul Dan Popescu a spus că nu a primit nici un răspuns din partea acestora. Acesta a adăugat că este posibil ca oficialităţile invitate să-şi confirme prezenţa la manifestările de vineri, punctual culminant al evenimentului dedicat împlinirii a unui veac şi jumătate de excelenţă în educaţie la Suceava. Vineri va avea loc festivitatea oficială de aniversare a celor 150 de ani de existenţă a colegiului, zi în care invitaţii din mediul universitar şi academic, alături de personalităţi ale colegiului, vor evoca momentele importante din istoria îndelungată a instituţiei de învăţământ.

 

Concursuri, spectacole, expoziţii, simpozioane

Manifestările se derulează începând de astăzi şi până pe 16 octombrie şi sunt organizate de ONG-ul constituit din elevi, profesori şi absolvenţi, numit Asociaţia Profesioniştilor Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”. În cadrul manifestărilor vor avea loc concursuri, spectacole, expoziţii, simpozioane şi mese rotunde şi se vor acorda medalia jubiliară pentru invitaţi speciali, placheta de onoare pentru profesori şi absolvenţi cu rezultate deosebite în educaţie, diploma de merit pentru elevi, absolvenţi şi profesori şi insigne jubiliare pentru elevi.

146 de generaţii de absolvenţi au terminat la „Ştefan cel Mare” până acum, iar de-a lungul anilor, aceştia au fost instruiţi de aproape 600 de dascăli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, sărbătoreşte la Suceava 150 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, sărbătoreşte la Suceava 150 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare”4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara asta nu se putea? trimis de
(11 oct 2010, 15:56:58
Cu ce au gresit astia de la Stefan de au trebuit sa imparta sarbatoarea lor cu retardatul asta fara par? Asta - fost olimpic - a fost pus sa invete de ma-sa cand era mic, a luat premii la olimpiade, dar pentru ca nu a mai avut timp sa umble dupa fete se razbuna acum pe tot invatamantul romanesc pe care il vrea la tomberon... nu-i asa ca invatamantul romanesc e cel mai prost din lume daca a fabricat ministri ca el?? de asta suntem pedepsiti.... in rest- putere de munca pentru cei care nu invata de frica mamei ci pt a deveni oameni de valoare reala in viata!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei