Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iul 2010 - Anul XV, nr. 161 (4452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale poliţie

Alţi trei taximetrişti pirat, traşi pe dreapta de Poliţia Rutieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Depistarea şi sancţionarea transportatorilor ilegali de persoane, unul dintre principalele obiective declarate ale proaspătului şef al Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Suceava, comisarul Liviu Sfichi, a continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute, când alţi trei şoferi cu astfel de îndeletniciri au fost traşi pe dreapta.

Vineri, 9 iulie, între orele 10:00-15:00, poliţişti de la Circulaţie, împreună cu reprezentanţi ai Registrul Auto Român, au continuat seria acţiunilor control în trafic privind legalitatea efectuării transporturilor rutiere publice de persoane şi eliminarea pirateriei în domeniu.

Ioan B., din comuna Dragomirnei, a fost depistat pe DJ 208D, transportând persoane luate la ocazie, cu autoturismul proprietate, deşi nu avea autorizaţie de transport taxi.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar poliţiştii i-au reţinut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare în vederea suspendării dreptului de utilizare pentru o perioadă de şase luni.

Aceleaşi măsuri le-au luat şi împotriva lui Ilie D., din municipiul Rădăuţi, şi a lui Dan T., din municipiul Suceava, prinşi făcând transport de persoane pe DN 2.

În cele cinci ore ale acţiunii, cadrele SPR Suceava au controlat nu mai puţin 61 de autovehicule, fiind aplicate 43 de amenzi, două permise reţinute şi 11 certificate de înmatriculate retrase.

Cele trei exemple de vineri se alătură altor 29 de sancţiuni contravenţionale aplicate transportatorilor ilegali aplicate în ultima perioadă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alţi trei taximetrişti pirat, traşi pe dreapta de Poliţia Rutieră.
 Vizualizări articol: 2597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
Alţi trei taximetrişti pirat, traşi pe dreapta de Poliţia Rutieră3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vointa trimis de
(13 iul 2010, 00:57:05
Cred ca daca s-ar dori starpirea in realitate a fenomenului,s-ar gasi si metode!Trebuie doar sa conlucreze cateva institutii implicate,primaria,ARR,Politia,Fiscul si intr-o luna s-ar vedea deja rezultatele.Pana acum s-au speriat doar soriceii aia mici pe care ii arunca in plasa chiar cei care fac acelasi lucru,doar ca au o obladuire mai perspicace.Deocamdata,absolut niciun pirat cu vechime din ,,statiile vechi ale pirateriei'' nu se pregateste sa se lase de meserie,din contra,si-au innoit parcul cu limuzine mai luxoase!Asta inseamna ca le merge rau,nu-i asa?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei