Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iul 2010 - Anul XV, nr. 161 (4452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Reconstrucţia caselor din Dărmăneşti distruse de inundaţii va fi gata în două luni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii comunei Dărmăneşti care au rămas fără case în urma inundaţiilor vor avea din nou un acoperiş deasupra capului în maxim două luni. Primarul din Dărmăneşti, Dan Chidoveţ, a precizat că în prezent se lucrează la construcţia a opt case, pentru persoanele care au rămas fără locuinţe. De remarcat că primele lucrări de reconstrucţie a caselor distruse de ultimele inundaţii din judeţul Suceava au început în Dărmăneşti, primăria acordând parcele de câte cinci ari de teren pentru fiecare locuinţă. La începerea lucrărilor au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, şi prefectul judeţului, Sorin Popescu. Şantierul de la Dărmăneşti a fost vizitat şi de premierul României, Emil Boc, care a apreciat că exemplul autorităţilor locale din această comună ar trebui urmat de toate primăriile de localităţi în care au existat cazuri de case distruse de viituri.

„Vreau să le mulţumesc premierului Emil Boc, preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, prefectului Sorin Popescu pentru sprijinul acordat celor care au rămas fără locuinţe în urma inundaţiilor. Aceleaşi mulţumiri vreau să le adresez şi deputatului Ioan Bălan, cu precizarea că, deşi comuna Dărmăneşti nu este în colegiul său, s-a implicat în rezolvarea problemelor pe care le avem. Nu în ultimul rând aş vrea să le mulţumesc şi jandarmilor, atât celor din Suceava, cât şi celor din Fălticeni, pompierilor, dar şi celor care îi conduc, pentru sprijinul acordat în această perioadă”, a spus Dan Chidoveţ.

 

Casele sunt reconstruite cu sprijinul voluntarilor

Primarul din Dărmăneşti a mai adăugat că la o casă dintre cele opt care vor fi reconstruite au fost ridicate deja zidurile. Chidoveţ a spus că dacă vremea va fi favorabilă, zilele următoare vor fi ridicate şi zidurile celorlalte case. El a precizat că pentru casele care vor fi reconstruite în această comună există materiale de construcţie, venite atât de la Guvern, cât şi de la Consiliul Judeţean şi de la diverse firme din ţară.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au trimis materiale şi alimente sinistraţilor din comuna Dărmăneşti, de la Guvern, firme şi până la persoane fizice. Trebuie să mulţumesc şi celor care au venit alături de sinistraţi şi îi ajută în reconstrucţia caselor, oameni de bine din Dărmăneşti şi din localităţile învecinate”, a încheiat Dan Chidoveţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reconstrucţia caselor din Dărmăneşti distruse de inundaţii va fi gata în două luni.
 Vizualizări articol: 1522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Reconstrucţia caselor din Dărmăneşti distruse de inundaţii va fi gata în două luni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ASA DA... trimis de
(12 iul 2010, 15:00:00
Oricum dl primar este un om cu suflet mare...nu lasa pe nimeni la nevoie,poate ca uneori se implica chiar prea mult in vietile oamenilor...Bravo!!
2.   Da trimis de
(12 iul 2010, 19:57:56
cat te-a platit ca sa-l lauzi?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei