Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 apr 2010 - Anul XV, nr. 78 (4369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concursuri

Zeci de elevi suceveni participă la olimpiadele naţionale care au loc în vacanţa de Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de elevi suceveni vor participa în vacanţa de Paşte la concursurile şcolare naţionale programate pentru această perioadă. Astfel, în perioada 6-11 aprilie 2010, cinci elevi din judeţ, unul de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi patru de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, vor participa la olimpiada de limba spaniolă care va avea loc la Cluj-Napoca. În aceeaşi perioadă, la Turnu Severin, va avea loc olimpiada naţională de limba latină, concurs la care vor participa patru elevi din judeţ, doi dintre ei de la colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi doi de la Liceul Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei.

Alţi 23 de elevi suceveni vor participa, în perioada 6-10 aprilie 2010, la olimpiada naţională de limba ucraineană, limbă maternă, concurs care se va desfăşura la Suceava. Cei mai mulţi dintre aceşti concurenţi sunt elevi ai Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret, dar şi de la Şcoala cu clasele I-VIII Negostina, Şcoala cu clasele I-VIII Bălcăuţi şi de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

În luna mai, elevii suceveni vor participa la alte concursuri şi olimpiade naţionale, precum cea de matematică, clasele V-VI, Călăraşi, în perioada 28-30 mai 2010, concurs la care s-au calificat patru elevi.

La Concursul Interdisciplinar "+ POEZIE", care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 7 - 9 mai  2010, s-au calificat patru elevi din judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de elevi suceveni participă la olimpiadele naţionale care au loc în vacanţa de Paşte.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de elevi suceveni participă la olimpiadele naţionale care au loc în vacanţa de Paşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei